2777
2789
عنوان

دوستای مهربونم اونایی ک گواهی نامه قبول شدید بیایید بهم امید بدید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 84 پست
کلاجو نیمه بیار بالا ول نکن ماشین ک کامل حرکت کرد بعد اروم پاتو بیار بالا

خب سرعت عملم خیلی کنده که 

تصور کن پشت خط ایست توقف کردم ماشین پشت سرم و کنارم پرررر حالا چراغ سبز میشه میگه زود برو ماشینا بوق بوق و من این حالتم کلاج تا تهههه گااززز میدم کلاجو ااااروم میاارم بالا گازم ناخوداگاه کم میشه 😤تا میام گاز بدم کلاج ول میشه 🤐خاموش 🤕🤕🤕ای خدا انقققد تمرکز میکنم رو حرکت ک یه ربع طول میکشه 

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت
حالا شماها خوبه یکیو دارید باهاش برید تمرین من هیچ وقت هیچ کس رو نداشتم کلاسام تازه تموم شده اومیدو ...

تو امتحان فقط دوبل مهمه اونو شانس بیاری خوب بزنی قبولی

اما بعد گواهی نامه که اوند دستت تنها چیزی ک هیچ وقت ممکن بکارت نیاد همون پارک دوبل

🌷خدایا شکرت🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اونجوری زیاد گاز میدی یا به قول خودت گازم ول میکنی باید خودت قلقش رو پیدا کنی یه روز برو یه ...

یعنی اول کلاجو تا ته بگیرم بزنم ده یک بعد کلاجو اااروم بیارم بالا حالا گاز بدم یکم؟بعد ک حرکت کرد ول کنم کلاجو؟

بمن میگه کلاجو تا ته بگیر ازاینورم گاز بده یکم بعد گازو همونقدر نگه دار پاتو از کلاج اروووم بیار دید ...

تمرین کنی تعادلش میاد دستت عزیزم

گاز باید بدی و کلاج نیمه زیر پات باشه کامل ک حرکت کردی فک کن داری از پارک خارج میشی کامل خارج شو بعد اروم پاتو بردار 

🌷خدایا شکرت🌷
تمرین کنی تعادلش میاد دستت عزیزم گاز باید بدی و کلاج نیمه زیر پات باشه کامل ک حرکت کردی فک کن داری ...

ایشالله ک یاد میگیرم😄ی سوال میشه بگین از لحظه ای ک میشینین تو ماشین چه کارایی رو ب ترتیب میکنین؟

دنده عوض کردنو بلدم گلم  همین حرکت رو مشکل دارم یا انقققد گاااز میدم و پامو ااروووم از کلاج بر ...

اونجا به عقربه ها نگاه کن گاز که بدی میاد بالا سعی کن با دنده یک همون ۱۰ تا ۲۰ 

🌷خدایا شکرت🌷
خب سرعت عملم خیلی کنده که  تصور کن پشت خط ایست توقف کردم ماشین پشت سرم و کنارم پرررر حالا چراغ ...

این مشکل تو فقط با تمرین درست میشه تا پاهات عادت کنه قلقش بیاد دستت تو میدونی باید چیکار کنی فقط تعادل نداری مثلا به گفته خودت پاتو از رو کلاج برمیداری ناخوداگاه از رو گازم برمیداری

🌷خدایا شکرت🌷
یعنی اول کلاجو تا ته بگیرم بزنم ده یک بعد کلاجو اااروم بیارم بالا حالا گاز بدم یکم؟بعد ک حرکت کرد ول ...

اول پاتو از رو گاز بردار اگه دور موتورت بالا بود یه نیش ترمزم بزن کامل سرعتت بیاد پایین بعد کلاج تا ته بگیر دنده بده یک بعد نیم کلاج نگه دار گاز بده  بعد اروم بردار از رو کلاج ولی پات رو گاز باشه

🌷خدایا شکرت🌷
این مشکل تو فقط با تمرین درست میشه تا پاهات عادت کنه قلقش بیاد دستت تو میدونی باید چیکار کنی فقط تعا ...

افرین دقیقا 

مربیمم میگه خیلی هول میشی میترسی

ببین مثلا از کنار یه ماشین ک پارک هست رد میشم نمیدونم میخورم بهش یانه اگ فضا تنگ باشه😤😐این باعث ترسمه

ایشالله ک یاد میگیرم😄ی سوال میشه بگین از لحظه ای ک میشینین تو ماشین چه کارایی رو ب ترتیب میکنین؟

صادر کات

صندلی میزون کن

اینه هارو

دنده خلاص باشه

روشن کن ماشینو

کمربند ببند

اماده برای حرکت  راهنما بزن دنده بده به یک 

و در اخر ترمز دستی بخوابون حرکت کن

🌷خدایا شکرت🌷
همسرمم همش مسخره میکنه اخه از اول زیاد راضی نبود برم  یکم تشویق نمیکنه همش میگه میخوای چیکار&n ...

اگه گواهینامه بگیری و ماشین نداشته باشی که بردنی. یادت میره کلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چقدر امید دادید 

راهنمایی کردم تا تمرین نکنی که قبول نمیشی 

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)