2777
2789
عنوان

خودمو توی دانشگاه خیلی بد جلوه دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 104 پست
تاج سری چ حرفیه  دانشجو با مدل متفاوت خیلی داریم ولی سعی کن بگی بخندی تو دیوونه بازیا و شیطنتا ...

فدایی داری

مرسی واسه راهنماییت❤️💋 حتما سعی میکنم اینارو انجام بدم

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
بنظرت چی بهشون بگم که دلشون صاف شه باهام؟ ಥ‿ಥ

تو اونی هستی که اگه من با تو توی یه دانشگاه بودم قتل عامت میکردم🙄😑

خب حالا بگذریم ،یکم پایه باش،تقلب برسون ،زیاد پاچه خواری استادارو نکن ،از استادا بد بگو ،بهشون بگو ریدم تو این درس و تو قیافه ی شخمی استاد،

اینجوری توی جمعشون خودتو جا میدی،خلاصه که همین ،زیاد خشک نباش ،

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا تا میتونید خوش بگذرونید اخر ترم میشه جبران کرد من تو طول ترم یا خوابم یا دارم با بغل دستیم ...

اخه دوره کارشناسی فرق داره باز، ما ارشدیم طرف انگار ترم اول کارشناسیه رفتارش 😑. منم کلا کارشناسی بیخیال بودم اما استادا خیلی اذیت میکردن  بعضیاشون عقده ایم هستن میترسن یه نمره بدن طرف. میز استادیو ازشون بگیره

😂 رشتت چیه.  اخ یک... خونی بودم من یادش بخیر حتی یه ترم معدلم 20 شد😹 معدل کلمم 19.3

مترجمی 

واییی لعنتی تویه اسطوره ایಥ‿ಥ چطوری تونستی 20 بشی؟؟ 

من حتی توی دبیرستان معدلم شد 19.70

نه بابا😂 مترجمی میخونم ولی خب دارم واسه کنکور تجربی اماده میشم. اینو زیاد دوسش ندارم

منم کنکور زبان و کنکور تجربیو در پیش دارم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
مترجمی  واییی لعنتی تویه اسطوره ایಥ‿ಥ چطوری تونستی 20 بشی؟؟  من حتی توی دبیرستان معدلم ش ...

وای ن اسم زبانی غیر از فارسی بیاد تنم میلرزه😂

یکی از شاخه های علوم پزشکی. 

مثلا میخاستم استریت شم بدون کنکور ارشد برم که اونم شوهر کردم همه چی رفت هوا🤕😂

تو اونی هستی که اگه من با تو توی یه دانشگاه بودم قتل عامت میکردم🙄😑 خب حالا بگذریم ،یکم پایه باش،ت ...

😂😂😂خیلی خوبی

توی بحث تقلب رسوندن و فحش دادن به استاد خیلی کارم خوبه😂 ولی خب من اولش نیاز دارم یکی باهام حرف بزنه تا یخم باز بشه و اینارو انجام بدم. بعد از یکماه هننننوز باهاشون احساس غریبی دارم

منم کنکور زبان و کنکور تجربیو در پیش دارم

چه عالی. سوالی راجع به زبان داشتی حتما بپرس

خوشحال میشم بتونم جواب بدم

😂😂😂خیلی خوبی توی بحث تقلب رسوندن و فحش دادن به استاد خیلی کارم خوبه😂 ولی خب من اولش نیاز دارم ی ...

عادیه هرکی جزوه بنویسه همینه. 

اما پایه باش اونا اوکی میشن. 

تازه احتمالا اونا خوابگاهی ان تونیسی. 

وای ن اسم زبانی غیر از فارسی بیاد تنم میلرزه😂 یکی از شاخه های علوم پزشکی.  مثلا میخاستم استر ...

خدای من این معدل توی شاخه های علوم پزشکی؟ 

بیا بهت تعظیم کنم 🙇‍♀️

عادیه هرکی جزوه بنویسه همینه.  اما پایه باش اونا اوکی میشن.  تازه احتمالا اونا خوابگاهی ...

دقیقا 

بیشتر از نصف کلاسمون خوابگاهین 

من خودم همیشه درس خون و در  حال جزوه نوشتن و درس خوندن بودم یعنی جزو گروه مقابل نیستم 

ولی ادم‌نباید برای بقیه مزاحمت ایجاد کنه و خودشو از چشم بندازه 

برای لغو کلاس و عقب انداختن امتحان همیشه تابع جمع باش 

بگو راحتی جمعی و نظر اکثریت رو قبول دارم . خیلی وقتها شهرستانی ها باید برگردن و پول ندارن و بلیط نیست و ..‌‌‌ هیچوقت ضدحال نباش