2777
2789
عنوان

خودمو توی دانشگاه خیلی بد جلوه دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 104 پست
عه چه خوب اخه میدونی، یه امتحانی که من 4 بار کتابشو خونده بودم رو کنسل کردن بدون اینکه نظر منو بپرس ...

ببین هیچ دلیلی نداره کسی بیاد از تو تنها سوال کنه بفهمن نظرت چیه خیلی واضحه که حتی درس خون ترین فرد کلاسم دوس نداره امتحان بده و دنبال لغوه کلا مشخصه خیلی خودتو به عنوان بچه درس خون نشون دادی که این اصلا جالب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا، مدیر گروه ما خودشم میگفت اینهمه درسو چرا برداشتین بابا خبری نیست😂 طرف رفته درس ترم بعدم بردا ...

والا

استادای من خودشون میگن هرچقد میخاین غیبت کنین

تا سه تا حقتونه غیبت برید حالشو ببرید

منم اول ترم فک میکردم چخبره برام ریدن تو دانشگاه

ولی الان کاملا ب این درک رسیدم ک همین ک پاس شم بسمه

ببخشید گلم ولی ما همچنین دانشجو های رو مخی زیاد داشتیم و داریم اصولاً هم تنها خودشونن هیچی خوشش نمیاد طرفشون بره هر چیزی حدی داره دوران دانشجویی دورانیه ک باید برات خاطره انگیز بشه  

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
ببین هیچ دلیلی نداره کسی بیاد از تو تنها سوال کنه بفهمن نظرت چیه خیلی واضحه که حتی درس خون ترین فرد ...

نه خب کلا کسی نگفت قراره کنسل بشه. یهو امروز گفتن امتحانو کنسل کردیم

اون اوایل چون کسیو نمی‌شناختم همش سرمو میکردم تو کتاب که بیکار نمونم واسه همین جا افتاده که خیلی میخونم. از طرفیم فهمیدن که هر روز از 8 میرم کتابخونه دانشگاه دیگه بدتر شد🙂

اصلا نمیدونم چیکار کنم. خیلی بده اینطوری تا اخرش یه شخصیت خرخون باقی بمونم

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
والا استادای من خودشون میگن هرچقد میخاین غیبت کنین تا سه تا حقتونه غیبت برید حالشو ببرید منم اول ...

اره تا سه تا مجازه😂😂 الان یکی از بچه های مام اینجوریه فک کرده ریدن براش خیلی رو مخمه 

استادش سختگیره خودش گفت نیایید نمره کم میکنه و ارفاق و ایناهم توی کارش نیست

مگه کلاس اولی هستی؟

خجالت بکش ،حتی درسخون ترین آدمام طرف دوستاشونو میگیرن،خودتو نچسب و پاچه خوار جلوه دادی 

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
نه خب کلا کسی نگفت قراره کنسل بشه. یهو امروز گفتن امتحانو کنسل کردیم اون اوایل چون کسیو نمی‌شناختم ...

حالا خر خون رشته ات چیه لابد پزشکی

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
ببخشید گلم ولی ما همچنین دانشجو های رو مخی زیاد داشتیم و داریم اصولاً هم تنها خودشونن هیچی خوشش نمیا ...

وقتی پزشک آینده اینو بگه من کی باشم که بگم نه؟ 😂

واقعا الان عمق فاجعه ای که ساختمو متوجه شدم

مرسیییی❤️ باید یه تجدید نظر حسابی روی رفتارم بکنم

مگه کلاس اولی هستی؟ خجالت بکش ،حتی درسخون ترین آدمام طرف دوستاشونو میگیرن،خودتو نچسب و پاچه خوار جل ...

بنظرت چی بهشون بگم که دلشون صاف شه باهام؟ ಥ‿ಥ

حالا خر خون رشته ات چیه لابد پزشکی

نه بابا😂 مترجمی میخونم

ولی خب دارم واسه کنکور تجربی اماده میشم. اینو زیاد دوسش ندارم

وقتی پزشک آینده اینو بگه من کی باشم که بگم نه؟ 😂 واقعا الان عمق فاجعه ای که ساختمو متوجه شدم مرسی ...

تاج سری چ حرفیه 

دانشجو با مدل متفاوت خیلی داریم ولی سعی کن بگی بخندی تو دیوونه بازیا و شیطنتا پایه باشی دوران خاطره انگیزی برات میشه موفق باشی 💞

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
اره تا سه تا مجازه😂😂 الان یکی از بچه های مام اینجوریه فک کرده ریدن براش خیلی رو مخمه 

ن بابا تا میتونید خوش بگذرونید

اخر ترم میشه جبران کرد

من تو طول ترم یا خوابم یا دارم با بغل دستیم حرف میزنم یا فیلم نگا میکنم

اخرم معدلم با اونی که سر کلاس خرخونی کرده یکیه