2777
2789
عنوان

خودمو توی دانشگاه خیلی بد جلوه دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 104 پست

وقتی تو یه جمع هستی که می‌دونی حق با اوناست تابع جمع باش.

الان مثلا رفتی که چی یه جلسه نمی‌رفتی از بار علمیت کم نمی‌شد که در عوض خودت منفور کردی برای بقیه

اشکال نداره سعی کن جبران کنی 

میگم حالا کار ندارم که دوست داری جزوه بنویسی 

ولی خدایی حای تو راهنمایی و دبیرستان هم وقتی بچه ها میخوان یه روزی نرن مدرسه  اونی که میاد واقعا میره رو مخ بقیه   خب نرو  دیگه ⚘

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عامو می خوایین برین چیکار! اگه اکثریت نرید نمره کم نمیکنن، بخدا تا چند سال دیگه از این همه حساس بود ...

جدا؟ پس شاید نرم منم

ببخشید یه سوال. میگن توی دانشگاه نمیشه معدل بالای 13 گرفت. راست میگن؟ من چون اینطوری شنیدم انقدر میخونم و حساس شدم 

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
ی خورده هم سیاست داشته باش.مثلا با لحن بد و خیلی خشک نگو من حتما میرم و فلان.بگو بچه ها فلان استاد س ...

باید اینکارو میکردم

خیلی رسمی گفتم میرم 🤦‍♂️

جدا؟ پس شاید نرم منم ببخشید یه سوال. میگن توی دانشگاه نمیشه معدل بالای 13 گرفت. راست میگن؟ من چون ا ...

نه گلم .دانشگاه دولتی هستی یا ازاد یا پیام نور؟

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
منی که بچه درس نخونه بودم معدلم همیشه بالای۱۶/۱۷ بود

واقعا؟ خداروشکر پس خیلیم سخت نیست

همین اول کاری کلی ترسوندنم

به غیر از اینکه گفتی هفته آینده رو میخوای بری؛منم از ترم‌یک تا الان که ترم‌آخر ام مثل تو بودم. 

جلو می شینم‌و حتی تو مجازی هم کلی جزوه می نوشتم.

ولی به نظرم اگه رفتی دانشگاه و دیدی تعداد اونایی که اومدن سر اون کلاس خیلی کمه،نرو به نظرم. اگر هم رفتی به استاد پیشنهاد بده سریع درس رو تموم کنه یا مثلا به عنوان نمره تشویقی حساب کنه براتون و برای باقی غیبت اینا نزنه.

منی که بچه درس نخونه بودم معدلم همیشه بالای۱۶/۱۷ بود

دیگه اینجوری هم نه😐😂ولی استارتر شما ک میخونی خوب کاری میکنی بخون واقعا .شما فکر کنم بالای ۱۷ ۱۸ بشی ولی خب دز طول ترم نخونی اخر ترم بذاری ۱۵ ۱۶ ۱۴ میشی .نخونی و خیلی کم و درب و داغون بخونی ۱۲ ۱۳ میشی

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁