2777
2789
عنوان

خاستگار خوب وپولدار

219 بازدید | 17 پست

سلااام سلااامم

خانومامن یه مشکلی دارم

توفامیل وآشناهاپسرخوب و مناسب زیادداریم که حتی چندتاشونم غیرمستقیم درموردمنوپسرشون به مامانم گفتن مثلایکی ازاقوام هی جلوی من ومامانم ازپسرش تعریف میکردومنونگاه میکردلبخندمیزدمیگفت انقدرپسرم زن دوسته ازاون طرف چندروزپیش عروسی دعوت بودیم ازیه پسری خیییلیی خوشم اومد که اقوام دورمون هستن وخانواده ی خیلی خوب ومتشخصی دارن ولی همش درهمین حدمیمونه🥲اصلانمیدونم بایدچیکارکنم که قضیه جدی تربشه یاچطوری بایدتمایلمونشون بدم؟من تواین مواقع فقط سکوت میکنم🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی همه خواستگار پولدار میخان خب

بخدافقط ملاکم پول نیست

یعنی اگه یه ادم درست حسابی وباشخصیت وسالم باشه توقعات مالی ندارم ولی منظورم این بودکه ادم پولداراطرافم زیادهست ولی تبدیل به خاستگارنمیشن😂🤦‍♀️

میشه بگین شماکجاوچطوری باهمسراتون آشناشدین؟شایدتونستم ایده بگیرم😂

کتابخونه آشنا شدیم.. حس کردیم خیلی شبیه همیم.. باهم دوست معمولی بودیم ی سال ولی صمیمی که آخرش من بهش گفتم ازش خوشم میاد.. و 5 ساله ازدواج کردیم 

کسی لایکم نکنه

پاشم برم خونه شون😂😂 اتفاقاخواهرشم همسنوسالمه خیلیم دخترخوبیه

😂😂 نه تا این حد. خوبه که خواهرش هم سنت هست. نقطه مشترک پیدا کن جایی همو دیدید صحبت کنید. یا اگر تخصصی داره ازش بپرس. اگر شمارش داری ازش یه سوالی چیزی بپرس. خلاصه یه حرکتی بزن 

خیلی باحاله بخدا فقط با یه دیدن از دور عاشق میشین و تریپ ازدواجی میگیرین..خیلی باحالین

عزیزم من نه گفتم عاشقش شدم نه گفتم فقط ازدوردیدمش!

نمیدونم چرااینطوری برداشت کردی

پسرِ خاله ی ناتنیم میشه وخانواده شو کاملامیشناسم باخودشم خیلی ارتباطی نداشتم وندیدا بودمش چون ایران نبوده اون روزم دیدمش خب باهم صحبت کردیم وتریپ ازدواجم به این معنی نیست که میخوام بدوم برم سرخونه زندگی باهاش!منظورم اینه که دوست دارم بیشتربهش نزدیک بشم وباهم اشنابشیم

😂😂 نه تا این حد. خوبه که خواهرش هم سنت هست. نقطه مشترک پیدا کن جایی همو دیدید صحبت کنید. یا اگر تخ ...

😂😂😂

همین کارومیکنم😍دم عیدم هست میریم عیددیدنی خونه شون😂💃