2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین لطفا یه سوال اعتقادی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 72 پست
برده داری حرام نیست. تو قرآن به کنیز و رابطه باهاش اشاره شده. تو این لینک دلیلش رو بخون: اینجا

عزیزم همینجایی که شما گفتی داره راههای مبارزه اسلام با برده داری رو میگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه برده داری نیست یکاری انجام میدن پولشو میگیرن

اونها هم در مقابلش جای خواب و غذا و لباس داشتن (البته صاحبان وحشی که رعایت نمیکردن ) الان پول میدن همون ها رو میخری، الان یه کارگر نمیتونه صداش رو روی صاحب کارش بلند کنه یا حتی صریح بگه عیدی رو بده چون اخراج میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم اون زمان رسم اعراب جاهلیت بوده همین برده داری و ائمه برده ها رو میخریدن تا تو خونه شون بهشون د ...

اینو میدونم که اونا موافق نبودن یا این کار شکی توش ندارم 

ولی چرا کلا‌حرام نیست 

چرا مثلا کلا اینکارو حرامش نکردن که نابود بشه همچین مسئله ای

نه بابا کارگر فرق داره با برده خدمتکارم همینجور طبق قوانین فک کنم میتونی با برده ازدواجکنی‌چون مال ...

در مورد ازدواج نمیدونم ولی فکر کنم اون برده میتونه قبول کنه یا نه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
غلام بودن برای امام حسبن اینجوری بوده نه برا همه که مگه به برده مرد نمیگن غلام و برده زن کنیز؟

والله دوست عزیز من توضیح دادم اما شما دوست نداری قانع بشی دارم میگم برده با غلام فرق میکنه شما تو نت بزن برده چه بوده و چه کارهایی انجام میداده متوجه میشی . غلام یا همان خدمتکار یا پیشکار در صدر اسلام غذای تمیز  و جای خواب مناسب و میتونسته ازدواج بکنه و اگر ارباب بهتری پیدا میکرده میتونسته بره اما برده نه

دوما این موضوع روشن شدنش برای شما چه تاثیری داره در این قرن مدرن 

پایان بحث

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

اره من توی کتاب در جست و جوی حقیقت بنت الهدی صدر خوندم که حرامه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

برای منم پیش اومده این سوال خیلیم دنبالش رفتم  اما به نتیجه قاطعی نرسیدم  متاسفانه حتی ت ...

خب بله عزیزم تو قرآن احکام کاملش اومده ولی مثل بعضی چیزا که جایگزین میشه و به اصطلاح از زمانش میگذره برده داری هم اونطوریه عزیزم اگه زندگی ائمه رو نگاه کنی میبینی همشون در تلاش بودن تا با این رسم غلط جاهلیت مبارزه کنن و برده داری رو از بین ببرن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

برده‌داری در قرون گذشته یک فرهنگ بسیار ریشه‌دار و متداول  بوده و عواملی مثل جنگ‌های متعدد و سلطه‌گری و... هم به پایداری و گسترشش  دامن می‌زدند.

پدیده‌ای نبوده که با ممنوعیت یک شبه تغییری درش رخ بده و بشه از سبک زندگی زمانه‌ ریشه‌‌کن بشه.

برآیند توصیه‌های دینی و عملکرد پیشوایان دین اسلام، مثل ارزش قلمداد کردن آزاد کردن بردگان، به رسمیت شناختن حقوقشون و...به روند کاهشی برده‌داری و  بهبود وضعیت بردگان کمک شایانی کرد.

خب بله عزیزم تو قرآن احکام کاملش اومده ولی مثل بعضی چیزا که جایگزین میشه و به اصطلاح از زمانش میگذره ...

اونقدر این احکام پیچیدس که کلا ترجیح دادم دیگه تو عمقش نرم و اون موارد رو نادیده بگیرم 

دختری در من ساز امیدواری می زند...
از استادم میپرسم میگم گلم که جواب کامل و جامع باشه.  لایکم کن گمت نکنم

لطفا من رو هم تگ کنید و بپرسین چطوره برده گرفتن در جنگ ها آزاده 

اونها هم در مقابلش جای خواب و غذا و لباس داشتن (البته صاحبان وحشی که رعایت نمیکردن ) الان پول میدن ه ...

برده داری خیلی فرق داره کارای خیلی طاقت فرسا ازشون میکشیدن و هیچ حق انسانی براشون قائل نبودن و مثل حیوان برخورد میشده باهاشون مثل کاری که اروپاییا با سیاه پوستا میکردن واقعا قابل مقایسه نیست همه ی کارگرا و راننده هام اینطور نیستن بعد راننده ها و تاکسیا نباشن مردم میخوان طی الارض کنن ؟خب یکار میکنن پول دریافت میکنن مثل پرستار معلمم و بقیه ی مشاغل 

والله دوست عزیز من توضیح دادم اما شما دوست نداری قانع بشی دارم میگم برده با غلام فرق میکنه شما تو نت ...

خانم یک نفر براش سوال پیش اومده بود این سوالش برای من جالب اومد

دونستنش رو عیب نمیبینم حالا اگر الان قیامت باشه یا پایان انسان روی زمین 

قانع شدن در صورتی که جواب کامل بگیری

که تا حدودی حواب گرفتم اما هنوز کامل نه