2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین لطفا یه سوال اعتقادی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4808 بازدید | 72 پست

دوستان برده داری با خدمتکاری فرق داره

خدمتکار یه کاری انجام میده و بابت اون کار حقوق دریافت میکنه این به شغله

ولی برده کار بسیار شدید بدون حقوق انجام میده و تنها سودش غذاییه که بهش میدن 

مثل بردگی زنان و مردان سیاه پوست

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااااا¿¡¿¡¿

چون هر کسی یه جوابی میدی  معلوم نیست که این اطلاعات درسته یا نه

برای بقیه هم شبه پیش میاد و کسی نیست به اون شبه ها پاسخ بده 

یا آخرش کار به جاهای باریک میکشه 🚶‍♀️

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
برده داری خیلی فرق داره کارای خیلی طاقت فرسا ازشون میکشیدن و هیچ حق انسانی براشون قائل نبودن و مثل ح ...

آها 

منه نگفتم این کارها بده پدر خودم کارگره

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینو میدونم که اونا موافق نبودن یا این کار شکی توش ندارم  ولی چرا کلا‌حرام نیست  چرا مثل ...

خب عزیزم اون موقع زمان پیامبر تازه اسلام اومده بود تازه پیامبر تو چه دورانی بود؟؟؟؟ دورانی که کلی اعراب احمق به رسومات و خرافات خودشون نه تنها پایبند بودن بلکه متعصب هم بودن اسلام که یکباره نمیتونست همه اون رسومات رو براشون حرام کنه اینطوری خیلی راحت هیچکدومشون مسلمون نمیشدن مثلا همین که ربا حرامه من خودم تفسیر شو تو قرآن خوندم ولی دقیق یادم نیست کدوم سوره ست که میاد مرحله به مرحله ربا رو حرام میکنه اول میگه خوب نیست بعد چند آیه بعدش میگه سودش جایز نیست بعد میگه حرامه یا مثلا همین شراب اونم همینطوری برده داری هم دیگه مثل اینا کم کم حرامش کردن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم این سوال چه کاربردی تو این زمان داره ؟ واقعا از چیزی سوال کنید که به دردتون بخوره

عزیزم ازین زاویه بهش نگاه کن که روشش تغییر کرده🗿

bdsm

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اونقدر این احکام پیچیدس که کلا ترجیح دادم دیگه تو عمقش نرم و اون موارد رو نادیده بگیرم 

آخه عزیزم ببین یه حکمی هست برا حج که اگه یکی از اون مواردی که حج رو باطل میکنه رو انجام بدی باید کفاره بدی که یکیش همین آزاد کردن برده هست حالا الان چون برده نیست میشه بجاش زندانی های غیر عمد که بخاطر نداشتن پول و این چیزا زندانن اونا رو آزاد کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم ازین زاویه بهش نگاه کن که روشش تغییر کرده🗿 bdsm

اوووه نه اون طرف خودش میذه برده میشه تازه برده جن.سی هم میشه به علاوه کارای دیگه فک کنم مثل فیتیشه دیگه نه؟

خودش با میل خودش رفته 

ولی برده داری و نظامش کلا زوره

اوووه نه اون طرف خودش میذه برده میشه تازه برده جن.سی هم میشه به علاوه کارای دیگه فک کنم مثل فیتیشه د ...

به هرحال یه نوع برده داریه

اینم درنظر بگیر که خیلیا با میل خودشون نمیرن 

مثل  اب نبات چوبی

اوووم نکته جالبی بود👍🏻

ما باید محیط اون دوران رو هم درنظر بگیریم و خفقانی که برا ائمه بود و اینکه براهمین خیلی چیزا رو راحت و واضح نمیتونستن بگن برا همین بعضی چیزا احکامش پیچیدست