2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین لطفا یه سوال اعتقادی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 72 پست

تا جاییکه من تو رساله رهبری خوندم و اینا اصلا همچین چیزی نداریم عزیزم برده داری و نظام برده داری کلا حرامه کنیز و غلام هم خوب نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی تا جاییکه میشه آدم نباید کنیز و غلام بشه یا کنیز و غلام بگیره فک کنم الان به کنیز و غلام همون خدمتکار میگن ولی خب حقوق و مزایای خودشم داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

برده داری حرام نیست. تو قرآن به کنیز و رابطه باهاش اشاره شده. تو این لینک دلیلش رو بخون: اینجا

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
مطمئنید حرامه؟ پس ائمه که غلام داشتن چی؟

خودتون میگید غلام نه برده . دوما جون غلام امام حسین میگفتند یا مولای من غلام بودن شما عین آزادگی ست و در شمار شهدای کربلا بودند رفتار امام با رافت و مهربانی هست که میشه همون خدمتکار اما برده داری یعنی ظلم و کار بیش از حد از برده کشیدن 

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

عزیزم منم اطلاعی ندارم ولی به نظرم همون منتظر باش از حرم بپرسی جواب سوالتو چون نمیشه به خیلی از اطلاعات و سایتا اعتماد کرد بعضی حرفا شاید منطقی باشن ولی دلیل بر درست بودنشون نیست اینو گفتم که خدایی نکرده اعتقادتون سست نشه یه وقت پس منتظر باشین از حرم بپرسین

.
فکر کنم حلاله من اصلا متوجه حلال بودنش نمیشم  ولی در کل برده داری فقط اسما از بین رفته هنوزم ه ...

نه بابا کارگر فرق داره با برده خدمتکارم همینجور

طبق قوانین فک کنم میتونی با برده ازدواجکنی‌چون مال خودته ولی کارگرو خدمتکارو که نمیتونی زور کنی که 

مطمئنید حرامه؟ پس ائمه که غلام داشتن چی؟

عزیزم اون زمان رسم اعراب جاهلیت بوده همین برده داری و ائمه برده ها رو میخریدن تا تو خونه شون بهشون دین رو تعلیم بدن زیر دست خودشون دین رو یاد بگیرن بعد آزادشون کنن بعد باز اونا برن چندتا برده دیگه رو بخرن و همینطوری آزاد کنن که دیگه هیچ برده ایی نمونه 

نه بابا کارگر فرق داره با برده خدمتکارم همینجور طبق قوانین فک کنم میتونی با برده ازدواجکنی‌چون مال ...

گفتم عزیزم الان دیگه برده داری حرامه 

خودتون میگید غلام نه برده . دوما جون غلام امام حسین میگفتند یا مولای من غلام بودن شما عین آزادگی ست ...

غلام بودن برای امام حسبن اینجوری بوده نه برا همه که

مگه به برده مرد نمیگن غلام و برده زن کنیز؟