2777
2789
عنوان

بنظرتون روجاکفشیم چی بزارم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 123 پست
قربونت عزیزم انشالا همشو میخری بهترینم میخری وسایل منم ایینه ای همش خیلی قشنگه ولی خیلی زود خاک و کث ...

فدا سرت مهم اینه خونت قشنگ شده فوقش هفته ای یکی دو بار دستمال میکشی 😊من عاشق وسایل آینه ای و رنگ‌ روشنم می‌خوام میز تلویزیون و بوفه و ساعت و همه چیمو سفید بردارم 🤭

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
فدا سرت مهم اینه خونت قشنگ شده فوقش هفته ای یکی دو بار دستمال میکشی 😊من عاشق وسایل آینه ای و رنگ‌ ر ...

اره خدایی خیلی قشنگ و شیکه ساعتتم آیینه ای بردار منم ایینه ای گرفتم😍

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خدایی خیلی قشنگ و شیکه ساعتتم آیینه ای بردار منم ایینه ای گرفتم😍

اره والا خیلی قشنگه دل باز میشه خونه آینه ای باشه وسایلا🥰😍من ازین مدل ساعت خوشم میاد اگه پیدا کنم میخرم اگه هم پیدا نشه از اون ساعت آینه ای گردا شاید بگیرم 🤭

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

از ساعت و چند تا چیز خونت عکس میدی ببینم 🥰😍ایده بگیرم چون من فعلا گفتم که خیلی کم خریدم تازه شروع کردم ب خریدن. ولی لوازم داخل بوفه رو طلایی خریدم یه جا میوه ی بزرگ طلایی جنسش فک کنم برنجه نمیدونم روش نگینای ریز هست یه دونه هم سینی گرد طلایی آینه ای خریدم 🤭با یه ظرف دیگ که اونم طلاییه مدل ترک خورده س درش 

سرویس پلاستیکت چه رنگیه ؟ من صورتی پاستیلی خریدم البته بازم خریدم ب غیر سرویسش چون حس کردم بعضی چیزا رو نداره 🙄☹️☹️

آبمیوه گیری و آسیاب و مخلوط کن ماکروفر تستر رو هم مشکی نقره ای برداشتم . فعلا هم مونده وسایل برقی بگیرم . تو چه رنگیه وسایلات

اره والا خیلی قشنگه دل باز میشه خونه آینه ای باشه وسایلا🥰😍من ازین مدل ساعت خوشم میاد اگه پیدا کنم ...

خیلی قشنگه ولی اول جاشو مدنظرت بگیر یوقت میبینی کناره هاش جانمیشه فک کنم دیجیکالاداره

از ساعت و چند تا چیز خونت عکس میدی ببینم 🥰😍ایده بگیرم چون من فعلا گفتم که خیلی کم خریدم تازه شروع ...

ازچیا عکس میخوای؟

همه چیزتو طلایی گرفتی؟ من وسایلامو نقره ای گرفتم

سرویس پلاستیکت چه رنگیه ؟ من صورتی پاستیلی خریدم البته بازم خریدم ب غیر سرویسش چون حس کردم بعضی چیزا ...

من جداگونه مارک لیمون گرفتم برا حموم رو سفید گرفتم برا اشپزخونه صورتی پاستلی خیلی چیزا اصلا بکارم نیومده هنوز

آبمیوه گیری و آسیاب و مخلوط کن ماکروفر تستر رو هم مشکی نقره ای برداشتم . فعلا هم مونده وسایل برقی بگ ...

من برقیامو کلا سفید گرفتم همه رو 

از ساعت و چند تا چیز خونت عکس میدی ببینم 🥰😍ایده بگیرم چون من فعلا گفتم که خیلی کم خریدم تازه شروع ...

من ساعتم اینجوری گرفتم ولی سفیده‌کلا اعداد و عقربش صفحش هم ایینه ای سفیده