2777
2789

چقدر یه آدم می‌تونه بیشعور باشه واقعا

بی‌احترامی خاله‌ام به عروسش رو دیدم بی‌نهایت ناراحت شدم.

البته جلوی من شخصیت عروس محترم شون کوچیک نشد ولی خاله‌ام برام خیلی کوچیک شد با این حرفش.

حالا حرفشو نمی‌گم ولی درکل احترام چیز بدی نیست. 

تازه احترام، احترام میاره.

داشتیم راجع به مسائل مربوط به عروسیشون حرف می‌زدیم.

آریایی و از نسل کوروش✨ 

تا نگی خاله چی گفت دست از سرت برنمیداریم 💪😘

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن بعضیا انقدر شیر زنن ادم ازش حساب میبره

بعضیا از حرص عروسو خراب میکنن.یا بلعکس عروس مادرشوهر خراب میکنه

بعضیا کلا لال هستن.اونم عروس سواستفاده میکنه.بازم بلعکس

خودم خواهر شوهرم.هرچی حرمت گرفتم.دیدم واقعا جنبه ندارن 

یعنی هنوز عروسی نکردن؟برعکس مادرشوهر منهما به خون هم تشنه هم باشیممیشینه همه جا تعریف منو میکنه

مادر شوهرت سیاست مدار خوبیه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خیلی از مادرشوهرا نمیدونن وقتی به عروس شون احترام بزارن ،احترام خودشونو میبرن بالا .

بیشعور و بیشخصیت و بی فرهنگ فقط مادر همسر من ...

بی خود و بی جهت روم اسم گذاشته پیش همه پشتم اون اسم و صدا میکنن با دختراش .

با این که هزار برابر خودش و دخترای بی شعورش هستم .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

یعنی هنوز عروسی نکردن؟برعکس مادرشوهر منهما به خون هم تشنه هم باشیممیشینه همه جا تعریف منو میکنه

درد و بلاش بخوره تو سر مادر همسر من 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

خیلی از مادرشوهرا نمیدونن وقتی به عروس شون احترام بزارن ،احترام خودشونو میبرن بالا .بیشعور و بیشخصیت ...

باور کن راجب همه صدق نمیکنه

بعضیا سواستفاده میکنن

به نظرم بهترینش اینه که کلا رعایت کنی رفت و امد و احترام ها رو

باور کن بعضیا انقدر شیر زنن ادم ازش حساب میبرهبعضیا از حرص عروسو خراب میکنن.یا بلعکس عروس مادرشوهر خ ...

آره واقعا عروس خاله‌ام هم انسان باشخصیتیه هم واقعا یه شیرزنه

آریایی و از نسل کوروش✨ 

آره واقعا عروس خاله‌ام هم انسان باشخصیتیه هم واقعا یه شیرزنه

ببین مثلا شما داخل خانوادشون نیستی.مثلا خبر نداری چه اتفاقی بینشون افتاده که باعث همچین رفتاری شده بینشون

بخدا ادم لال نباید باشه.با احترام از خودش دفاع کنه.خواهر شوهر هستم

ولی خیلی چوب مهربونیمو خوردم از برادر و زنش