2777
2789
عنوان

بنظرتون روجاکفشیم چی بزارم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 123 پست
مرسی عزیزم جاکلیدی زدم کدوم گلدون نقره ای هارومیگی کاش عکس بدی بعضیام میگن ایینه بزن بنظرت خوب میشه؟

اینه هم خیلی قشنگه گلم . چشم الان عکس میفرستم ببین من خودم سه ماه دیگ عروسی بگیرم برم خونه خودم حتما ازین میخرم 😍😍😍😍

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینه خیلی قشنگه ولی زیاد بزرگ نباشه چون خز شده 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

از این مدلا عزیزم من این رو بیشتر میپسندم باید حتما بخرم خیلی خوشگله 

دومی رو میپسندم خودم

وای خیلی قشنگن عزیزم ممنون انشالا خوشبخت بشی وسایلای شمام ایینه ایه؟منم یساله چیدم جهازمو اینجا خالی بود ایده ای نداشتم😍😘

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
وای خیلی قشنگن عزیزم ممنون انشالا خوشبخت بشی وسایلای شمام ایینه ایه؟منم یساله چیدم جهازمو اینجا خالی ...

مرسی دورت بگردم . اره عزیزم. من که فعلا خیلی کم جهاز خریدم ایشالله بعد عید تکمیل میکنم آینه ای دوس دارم 🥰و حتما این گلدون که گفتم میخرم یه دونه برای روی جا کفشی یه دونه هم روی میز عسلی 😊

مرسی دورت بگردم . اره عزیزم. من که فعلا خیلی کم جهاز خریدم ایشالله بعد عید تکمیل میکنم آینه ای دوس د ...

قربونت عزیزم انشالا همشو میخری بهترینم میخری وسایل منم ایینه ای همش خیلی قشنگه ولی خیلی زود خاک و کثیف میشه😬

خیلی قشنگ شده مرسی عزیزم منم‌گلدون میزارم😍

فقط اگر توسالنه..دمای اونجا رو‌درنظر داشته باش یک وقت گلت خشک نشه..من پتوس هامو‌گذاشتم هوا بهتر بشه بچینم رو پله

سانسوریا وکاکتوس ازهمه مقاوم ترن❤️

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
فقط اگر توسالنه..دمای اونجا رو‌درنظر داشته باش یک وقت گلت خشک نشه..من پتوس هامو‌گذاشتم هوا بهتر بشه ...

اره عزیزم داخل خونست سمت در ورودی سانسوریا دارم امیدارم جابجامیکنم خراب نشه