2777
2789
عنوان

بنظرتون روجاکفشیم چی بزارم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 123 پست
خیلی قشنگه ولی اول جاشو مدنظرت بگیر یوقت میبینی کناره هاش جانمیشه فک کنم دیجیکالاداره

قیمتش چنده تو دی.جی کالا

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازچیا عکس میخوای؟ همه چیزتو طلایی گرفتی؟ من وسایلامو نقره ای گرفتم

ن منم نقره ای گرفتم همه چیو فقط وسایل داخل بوفه رو طلایی دوست داشتم گرفتم 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

مبارکت باشه عزیزم خوشگله ساعتت . ب دل خوش همه چیو استفاده کنی 💚💝از مبل و فرشت اگه میتونی عکس بده عزیزم 

قبلش توضیحات بدم  این خونه موقتمه استیجاری تو شهرستان محل خدمت  شوهرم

عزیزم هرچیزی که باشه قشنگه جاکفشی چیزمهمی نیست 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
ن منم نقره ای گرفتم همه چیو فقط وسایل داخل بوفه رو طلایی دوست داشتم گرفتم 

کارخوبی کردی تنوع میشه رنگ میگیره خونه سعی کن همش ازرنگای خنثی استفاده نکنی تودیزاین خیلی دلگیرمیشه

مبارکت باشه عزیزم خوشگله ساعتت . ب دل خوش همه چیو استفاده کنی 💚💝از مبل و فرشت اگه میتونی عکس بده ع ...

مرسی عزیزم خونه نیستم الان برات فردا میفرستم😘

وسایل خودمو نیاوردم . به امید اینکه یک دوساله برگردیم ان شاالله . البته بازم  هرچی صلاحمونه هم ...

انشالا هرچی صلاحه بهتریناش برات پیش بیاداونجوری که خودت دوس داری بچینی💕

مرسی عزیزم خونه نیستم الان برات فردا میفرستم😘

باشه عزیز دلم فردا بفرست من همیشه تو سایت هستم 😊🥰

کارخوبی کردی تنوع میشه رنگ میگیره خونه سعی کن همش ازرنگای خنثی استفاده نکنی تودیزاین خیلی دلگیرمیشه

اره عزیزم میدونم من خودم طرفدار سبک های رنگی هستم میدونی از چه نظر ؟ مثلا عاشق اینم که فنجونای رنگی بزرگ که با نعلبکیش سته هم رنگه بخرم بزارم داخل استند آشپزخونه . مجسمه های رنگی دوس دارم برای داخل آشپزخونه خیلی قشنگه تنوع میشه همش یه رنگ نمیشه اینجوری رنگی هم میشه نازه . مبل هم من رنگ فیلی تیره دوس دارم ن اونقدر تیره ها فرش هم طوسی روشن دوس دارم نمی‌دونم نظر تو چیه ؟ کوسن مبل هم خوشم نمیاد طوسی باشه دلم میخواد مثلا صورتی باشه که پرده هم طوسی و صورتی باشه مدل پانچ

اسی اسمت چیه؟آشنا اومدی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
از رو عکس جاکفشیم اشنا اومدم؟🤣🤣

نه اتفاقا عکسا باز نشدن 

از اسم کاربریت و نوع تایپ کردنت 

میشه بگی؟

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙