2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از این زندگی

2681 بازدید | 58 پست

از کجا شروع کنم اینقد اینجا تاپیک زدم از زندگیمم نالیدم دیگه خجالت میکشم شوهرم گاه ولی گاه بی‌دلیل باهام قهر می‌کنه من از صبح تا شب تو خونه م خودم هم روحیه درست و حسابی ندارم با سه تا بچه که کارشون فقط دعوا و کتک کاریه از صبح چشمم به دره که با لبخند از در بیاد تو یا حداقل وسط روز زنگ بزنه حالمو بپرسه منم زنگ بزنم میگه حرفتو بزن کار دارم چند روزه میاد خونه سرم داد میزنه زود باش یه لقمه غذا بیار می‌خوام بخوابم  الآنم اومد خونه برای ناهار بتمن با عصبانیت واخم وتخم حرف زد ولی با بچه ها خوش ولش کرد دختر کوچیکمو بغل کرد بوسید ازش میپرسم چته میگه حوصله ندارم بهش گفتم از رفتارت معلومه که با من مشکل داری ازش بدم میاد چرا با من اینطوری می‌کنه بگین چی کار کنم خیلی حالمو بد می‌کنه من کجا برم چی کار کنم کاش راهی بود تا بتونم از این زندگی راحت بشم 

متنفرم از آدمای قهرو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بااین اخلاقش نابودم کرده خودشم بچه نیست 45سالشه

واقعا متاسفم براش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
باهاش حرف بزن بگو دیگه خسته شدم بهش بگو آخه چه دلیلی داره واسه این رفتارش مگه سگ گازش گرفته بهش بگو ...

خیلی حرف زدم یا عصبانی میشه یا  حرفامو مسخره می‌کنه فکر کنم فقط وقتی منو میبینه که مرده باشم

با محل ندادن بهش درست میشه فقط نه ک زیر چشمی بپایی واقعا محل نده واقعا خودتو مشغول کن انگار این آدم ...

کارم الان پیشش گیره کاری کرده که همیشه بهش وابسته باشم نه میتونم جایی برم نه کاری بکنم فقط کارای روزمره تمیز کردن خونه که نفرت انگیز ترین کار دنیاست برای من