2777
2789
اخه گواهی پزشکی ندارم. نمیدونم چیکار کنم ثابت کنم دست بزن داشته

عیب نداره.اگه مدرک نداری بیخیال شکایت.

ولی تو دادگاه مطرح کن.

اما نفقه و مهریتو حتما اجرا بذار.

میگم اختلاف فرهنگی یا طبقاتی یا اعتقادی نداشتید؟

مثلا از دوشهر یا دونژاد مختلف باشید یا طبقه اجتماعیتون یا تحصیلاتتون باهم خیلی فرق داشته باشه یا مذهبتون فرق داشته باشه؟مثلا شما اهل سنت هستید ایشونم اهل سنتن؟

شما دکتری دارید ایشون تا چه سطحی تحصیل کردن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره.اگه مدرک نداری بیخیال شکایت. ولی تو دادگاه مطرح کن. اما نفقه و مهریتو حتما اجرا بذار. م ...

نه زیاد من دگتری داشتم همسرم ارشد داشت خانوادش پولدار یودن منم پدرم پولداره هم مدهب هم شهری میگم بخدا مشکل ما جدی نبود فقط شنیدم بعدا مادرشوهر من خیلی ادم کینه ای و شروریه به کسی رحم نمیکنه گذشتم نداره. سر این دعوا اخری فالگوش وایساده بود با اینکه خیلی هم فحشم داد باز راضی نشد تا بیرونم نکرد خیالش راحت نشد

نه زیاد من دگتری داشتم همسرم ارشد داشت خانوادش پولدار یودن منم پدرم پولداره هم مدهب هم شهری میگم بخد ...

شاید میخوان بترسوننت تا زیر دستشون باشی.

ولی تو محکم وایسا بگو نفقه و مهریمو میخوام.

اینجور مادرا عقده دارن میخوان زجر کشیدن عروسو ببینن.

اینجور شوهراهم دهن بین و عقده ی مادری دارن میخوان خودشونو جلو خانواده‌ نشون بدن و بگن ببینید من زنمو بخاطر شما دارم ول میکنم...

جلوش وایسا و بگو مشکلی با طلاق ندارم فقط مهریه و نفقمو میخوام

تناسخ؟یعنی زندگی پس از مرگ به شکل و جسم دیگه ؟

بله 

و براساس کارای خوب و بدت  زندگی بعدیت خوب یا بد خواهد شد

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
شاید میخوان بترسوننت تا زیر دستشون باشی. ولی تو محکم وایسا بگو نفقه و مهریمو میخوام. اینجور ماد ...

دقیقا همین طوره رو حرف مادر خواهرش حرف نمیزنه من ی چیزی میگفتم حرفم براش مهم نبود اونا ی چیزی میگفتن قله قافم بود میرفت انجام میداد حتی بچه دار شدنمون هم دست مادر و خواهراش  بود اونا نمیزاشتن اینم  نمیزاشت من بچه دار شم.  بخدا ایتقد کتکم میزد حتی بعد شام خونه خواهر برفادرام نمیرفتم میگفت بعد شامم بیان میوه میخواد من از کجا بیارم خیلی بهش مخبت میکردم هار شد. پدرشوهرم مشخصه دوس نداره جدا شیم چون میدونه خرج برداره براش ولی دهن بین زنشه. کسی به حرفش گوش نمیده

بعضی دردا از بیرون پیدا نیس.ولی از درون داره مثل موریانه همه وجود اون ادمو میخوره. شایدم هنوز وقتش ...

درد که میکشه یه غم بزرگ داره اونو میدونم دایما در حال گریه س  ولی من میخوام بخاطر اون چیزی که منو ناراحت کرده اونم بخاطر اون چیز ناراحت بشه ☹️

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
درد که میکشه یه غم بزرگ داره اونو میدونم دایما در حال گریه س  ولی من میخوام بخاطر اون چیزی که م ...

اره درکت میکنم.خودمم همین حسو دارم دلم میخواد جلو چشم خودم و دقیقا همون سختیایی که خودم کشیدمو تجربه کنه.

ینی میخوام دقیق هم خودم هم همه دنیا ببینن و بفهمن که تاوان کاری که با من کرده رو داره پس میده

حقوق شوهرت کمه که از خرید میوه میترسید؟

کل خرجیش همین بود ما نه پول کرایه خونه میدادیم نه حتی اب و برق طبقه همکف خونه پددشوهرم بودیم. خانواده منم که اصلا  نمیومدن کلا خیلی خسیس بود نه فقط خودش خانوادشم همین بودن فک میکردن دوه بار غذا خوب بخورند گدا میشن

راضی هستین؟ من اینقدر بد از اینا خوردم از ازدواج بعد این طلاق میترسم

این برات شوهر نمیشه 

خودتو نجات بده یه مدت سختی نیکشی بعدش به آرامش میرسی با توجه به اینکه میگی خونوادت وضعشون خوبه پس نگران نباش خودت فرشته نجات خودت باش