2777
2789
چندسالته؟شوهرت چندسالشه؟ ازدواجتون عاشقانه بود یا سنتی؟ چندوقت نامزد و عقد بودید؟ تو دوران نامزدی ...

من ۳۳ همسرم ۳۵ ما ۸ ماه نامزد بودیم که من رفتم شهرستان برای دفاع دکترام تلفنی با هم در ارتباط بودیم قه قهرو بود زیاد مثلا کار پایان نامم ی قسمتش دادم دستش با اینکه لازم داشتم یک روز تمام زنگ زدم التماسش کردم تا جواب داد برام فرستاد. نه ازدواجمون سنتی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره از خانواده هایی که اینجوری زندگی پسرو به اب و اتیش میکشن یه اختلاف کوچیکو تبدیل میکنن به ی ...

والا مادره منو تهدید میکرد میگفت اینقد خونه دارم یکیش برا تو بدم. ولی دلشون نمیاد نون بخورن خدا شاهده اگه دروغ بگم. نفقه هم سر خود رفتن ۵۰۰ هزار ریختن در خالیکه هرچی مدرکت بالاتر باشه خانوادت پولدارتر نفقه کمتر از دو میلیون نمیشه وکیلم میگه تو دل دادگاه ازشون پس میگیریم 

ما اهل سنتیم شرعا میشه ۱۹ و نیم مثقال طلا ولی طلاهام که حول و حوش ۱۰۰ میلیون میشه پشت سند ازدواجمه

عزیزم زمان پیامبر فرق داره تا الان.

مهریه حضرت زهرا اب بود نمیشه که ماهم مهریه آب بزنیم.

نمیگم مهریه بالاخوشبختی میاره یا مهریه باید بالاباشه تا شوهر از ترس مهریه طلاق نده اما خب مهریه کم هم باعث میشه مرد به خودش جرات و جسارت طلاق بده.

حالا اشکال نداره همین مهریه رو تا قرون آخر بگیر ازش.

نفقتم بگیر.

پاتم اگه هنوز کبوده برو شکایت کن دیه بگیر

ما وکیل گرفتیم اولین جلسه دادگاه افتاده اواسط اردیبهشت. نه اصلا کلا موقع نامزدی هم قهر میکرد تا دو ه ...

از حرفای پدرشوهرت اینجور حس میکنم که شاید اینا قصدشون از دادخواست طلاق، ترسوندن تو باشه.

ولی دیگه شکری هستش که خوردن توهم کمک کن شیرینی کاری که کردنو بیشتر بچشن.

نفقه مهریه و شکایت بابت کتکاش .....

مفت و مجانی به دستت اورد ولی نذاری مفت و مجانی طلاقت بده.

من هیچی نمیگفتم پیش شوهرمم گله  بلند میشد کتکم میزد. تا سه ماه دیگه دادگاهمونه من مث دیونه ها & ...

خاک توسرش من بودم لهش میکردم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
ینی اهل سنت بیشترازاین نمیشه مهریه بزن یا عرف فامیلتون اینه؟

نه عرف خانوادگیمونه. حالا این طرز نفقه دادنشونه خدا به داد اون موقع برسه پول مهریه و طلا بدن. خیلی هام میگن اینا طلاق بده نیستن شاید ی کاری کنند که خودم طلاق بگیرن گه چیزی بهم نزسه

اینقد گدان فک کردن این دو تیکه وسیله ازم بگیرن میتونن از مهریه و طلا و نفقه ام بگذرن. ماهی ۵۰۰ هزار ...

گداهای بدبخت 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من ۳۳ همسرم ۳۵ ما ۸ ماه نامزد بودیم که من رفتم شهرستان برای دفاع دکترام تلفنی با هم در ارتباط بودیم ...

مردی که قهر میکنه باید بره کاشت ناخن هم بکنه...

بخشید شاید هنوز دوسش داشته باشی و بهت بربخوره ولی مرد قهر قهرو مرد زندگی نیس.اصلا مرد نیس زنه

عزیزم زمان پیامبر فرق داره تا الان. مهریه حضرت زهرا اب بود نمیشه که ماهم مهریه آب بزنیم. نمی ...

والا پدرمم خیلی نارحته میگه سو استفاده اینو کردن گه مهریه ام کمه. کتک که زیاد داشت این ی قسمتش بود. والا نه میگم با نقشه ی ماه خوب بود باهام تا پام خوب بشه خوب شد بیرونم کردن

مردی که قهر میکنه باید بره کاشت ناخن هم بکنه... بخشید شاید هنوز دوسش داشته باشی و بهت بربخوره ولی م ...

نه والا چرا نارحت شم کاملا حق با شماست. فکر کنید حزف مادر خواهراش چقدر روش اثر داشته که ی پیام نداد ی حالی بپرسه اینقدم احمقه همه کاسه کوزه ها سر خودش میشکنن میگن ما گه مقصر نبودیم خودتون با هم سازش نداشتین

اخه چه جوری حاضر جوابی من تازه بعددوروز میفهمم بهم تیکه انداختن یااگه متوجه هم بشم لال میشم

خیلی راحت مثل خودشون حاضرجوابم.....باهرکی مثل خودش رفتار میکنم چرا جواب ندم وقتی دارن زرزیادی میزنن....من هیچ وقت به کسی بی احترامی نکردم، تیکه ننداختم ولی کسی ازاين کاراکنه ساکت نمیمونم درستش میکنم حالاهرکی میخوادباشه

از حرفای پدرشوهرت اینجور حس میکنم که شاید اینا قصدشون از دادخواست طلاق، ترسوندن تو باشه. ولی دیگه ش ...

اخه گواهی پزشکی ندارم. نمیدونم چیکار کنم ثابت کنم دست بزن داشته

مردی که قهر میکنه باید بره کاشت ناخن هم بکنه... بخشید شاید هنوز دوسش داشته باشی و بهت بربخوره ولی م ...

مثل بچه میمونن.....اون وقت بعضی هامیگن آخه مردبچه است اگه بچه است بره مهدکودک بیجا میکنه مياد ازدواج میکنه