2777
2789
اخی عزیزم میفهمم بعد هم هی داری با خودت و ادم فرضی که قاضی باشه حتما حرف میزنی نه ؟ بذار راحت بشی ط ...

ی کار انلاین شاپ دارم گوشه خونه انجام میدم ی درآمدی دارم برای خودم ولی این مرتیکه بیکارم شده اول که کار داشت خرجی نمیداد وای بحال الان که بیکارم شده کلا ادم بی عرضه ایه اهل کار کردن هم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقاد دارم ولی کسی که دل منو شکونده و هنوزم میشکونه هنوز جزایی ندیده ☹️

بعضی دردا از بیرون پیدا نیس.ولی از درون داره مثل موریانه همه وجود اون ادمو میخوره.

شایدم هنوز وقتش نرسیده ،وقتش برسه سزای کارشو میبینه

میرفتی پس میگرفتی چه آشغال انداینا

اینقد گدان فک کردن این دو تیکه وسیله ازم بگیرن میتونن از مهریه و طلا و نفقه ام بگذرن. ماهی ۵۰۰ هزار نفقه میریزن برام در حالیکه من دکترام خانوادمم پولدارن تفقه شنیدم بیشتر براساس این تعیین میکنن کمتر از دو میلیون نمیشه ولی وکیلم میگه بزارید تو دادگاه ازشون میگیریم

من مادرشوهرم اولا خوب بود ولی هر موقع دعوامون میشد میومد دخالت میکرد یا میگفت حالا کتکم بخوری چی میش ...

چقدر زندگیت شبیه منه .منتها مادر شوهر من خودش میومد پیش در و همسایمون بد ما رو می گفت چقدر تهمت بهم زد گفت از خونه پول و طلا بردم بعد گذشت ۹ سال هنوز فراموش نکردم هر روز نفرینشون میکنم با اینکه خیلی زود آدما رو می بخشم اینا رو نمیتونم ببخشم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
عزیزم چندوفته ازدواج کردی؟بچه داری؟ قبلا بحث و دعوا داشتید سرخانوادش؟

یکسال و نیمه ازدواج کردم. ی ماه قبل اینکه منو بیاره خونه پدرم  بعد یکسال خواستم خانوادم برای شمام دعوت کنم سر  اینکه باید خانوادا منم باشن گفتم خوب خانواده من معذبن بهشون خوش نمیگذره اول خانواده تورو دعوت میکنم بعد خودم که به هر دو طرف خوش بگذره ولی شزوع کرد به توهین به خانوادم منم عصبی و نارحت شدم گوشی دادم دستش گفتم خوب خودت زنگ بزن بگو نیان سر این مسئله بالا گرفت دعوامون بلند شد خیلی کتکم زد پای چپم سیاه و کبود شد مادرشوهرم فالگوش وایساده بود حرفامون شنیدا بود من رفتم گله کنم که پسرت کتکم زده هرچی از دهنش دراومد بار خودم و خانوادم کرد بعد اون من یک هفته  حالم بد بود نمیتونستم غذا بخورم بعد ی مدتم به همسرم گفتم بریم از دلش دربیارم پیره حالا ی چیزی گفت همسرم قبول نکرد گفت حالا حالاها اشتی نمیکنه بزار زمان حلش کنه دیگه ما مشکلی با هم نداشتیم تا اینکه شوهرم به ی بهونه ای گوشواره از گوشم کند ساعت مچیمم نزاشت ببرم خونه پدرم گفت با مال خودم میبرم باطریش درست کنم من اینقد بهش اعتماد داشتم حتی نگاه نکردم ببینم باطریش کار میکنه یا نه. چن روز قبل اینکه منو بیاره خونه پدرم مادرشوهرم تو ی مهمونی که با دختراش رفته بود جار زده بود که عروسم رفته خ نه پدرش قهر  کرده در خالیکه من با شوهرم رفته بودیم پیاده روی. خلاصه بعد اون چن روز من اورد دیگه دنبالم نیومد 

بستگی به گناهت و اینکه چه جور آدمی هستی داره! اگر خدا دوستت داشته باشه حساب پس دادنت از همین دنیا شروع میشه ولی اگر مورد غضبش باشی ذخیره میشه برای آخرتت

گناهی که کردی هم مهمه! ولی آره،قششششنگ جواب پس میدیم از همین دنیا! چندینو چند موردش رو فقط خودم دیدم! حتی خودم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم