2777
2789

اومدی بگو بپرسم عزیز دلم 😅

لطفا اگر حست اکثر اوقات درست از آب درمیاد بخصوص واسه غریبه هایی مثل من و بقیه ،جوابمو بده 

خیر ببینی ایشالله به حق این شب عزیزم♥️✨

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس ببینم میتونم جواب بدم یا نه😅

عزیز دلم بهم بگو این بلاک دو هفته ای که شدم سر اینه که فقط ناراحته یا تموم کرده؟ 

اخه چندساله باهمیم دوهفته پیش بحثمون شد عصبی شد ،یهو بلاک کرد 

الانم از جاهای دیگه پیام میدم بلاک نمیکنه اما سینم نمیزنه و هیچ حرفی از تمومی نزد بهم 

خیلیم همو دوست داریمو رابطه جدی بود،جواب اینو بده بهم لطفا بازم سوالاتی دارم ازت😅🙏🏻

بپرس عزیزم

عزیز دلم بهم بگو این بلاک دو هفته ای که شدم سر اینه که فقط ناراحته یا تموم کرده؟ 

اخه چندساله باهمیم دوهفته پیش بحثمون شد عصبی شد ،یهو بلاک کرد 

الانم از جاهای دیگه پیام میدم بلاک نمیکنه اما سینم نمیزنه و هیچ حرفی از تمومی نزد بهم 

خیلیم همو دوست داریمو رابطه جدی بود،جواب اینو بده بهم لطفا بازم سوالاتی دارم ازت😅🙏🏻

عزیز دلم بهم بگو این بلاک دو هفته ای که شدم سر اینه که فقط ناراحته یا تموم کرده؟  اخه چندساله ...

گلم یه مدت که بگذره دباره اوکی میشید باهم رابطتون درست میشه اما زمانش معلوم نیست

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
گلم یه مدت که بگذره دباره اوکی میشید باهم رابطتون درست میشه اما زمانش معلوم نیست

ممنونم عزیزم پس زمانشو حس نکردی 

بنظرت با ناراحتیایی که ناخواسته بوجود آوردم قدیما براش ،یه روزی کنار میاد و منو میبخشه و حال رابطه بازم خوب میشه؟ 

اخه درحال حاضر مشکلمون واسه ازدواج اینه 

و اگر حسی واسه ازدواجم داری بگو بهم 

دعا میخونم الان برات🌸

ممنونم عزیزم پس زمانشو حس نکردی  بنظرت با ناراحتیایی که ناخواسته بوجود آوردم براش ،یه روزی کنا ...

میبخشه سر راه ازدواجتون یکم مانع هست که تنهایی باید برشون داری به امیدخدا

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
میبخشه سر راه ازدواجتون یکم مانع هست که تنهایی باید برشون داری به امیدخدا

ممنونم از وقتی که گذاشتی 

بهترینا نصیب خودت و خانواده عزیزت 

ایشالله همیشه دلتون شاد باشه درکنارهم

ممنونم از وقتی که گذاشتی  بهترینا نصیب خودت و خانواده عزیزت  ایشالله همیشه دلتون شاد باش ...

عزیزمی توام ایشالله تواین شب عزیز خدابه خواسته هات برسونت❤️

عزیزمی توام ایشالله تواین شب عزیز خدابه خواسته هات برسونت❤️

مرسی از دعای قشنگت 

باردارم که هستی تیکر داری 

مبارکا باشه💋✨