2777
2789
عنوان

حس ششمی جُغدِ عزیزم هستی یا بِخُفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 66 پست
ممنونم از لطفت عزیز دلم چشم به توصیه هات عمل میکنم ،خیر ببینی♥️ فا،ل گرفتی برام؟  اکثرا درست ...

ببین یه سری موانع گره افتاده که برای باز شدنش باید یه مدت کوتاه صبر کنی رو وعده ۲ هم باز میشه 

راستی عزیزم یهو چشمم خورد به یه تاپیکت که گفتی ساعت جفت میبینی ایا نشونست 

نمیدونستم کجا جوابتو بدم ولی اره نشونست 

نمیدونم ایا با دنیای کائنات فرشته ها و قوانین جذب اشنایی یا نه اما یه پاسخ و نشونست نسبت به خواستت 

که هر ساعت معنی مختص به خودشو داره و من تاالان معنی هرساعتو که دیدم چک کردم مثبت بود جواب کائنات و توضیحم داره البته.اینکه چیزی نیست من نشونه های قوی تری میگیرم ازشون بخصوص از فرشته ها @wandering369soul   

سوالی داشتی بپرس حتما ازم♥️   

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه سری موانع گره افتاده که برای باز شدنش باید یه مدت کوتاه صبر کنی رو وعده ۲ هم باز میشه  

که اینطور ممنونم گلم 

تو فا،ل نیفتاده بود راجب حسش؟  یا راجب ازدواجمون؟

آره اسم خودت و مادرت رو بگو

واسه منم بگیر درخواستم قبول کن  خصوصی بفرستم برات

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
فکر نمیکنم تا دوهفته دیگ من سر کار هستم اونم یه شهر دیگس اسم‌خودم‌حنانه اس  اسم مامانم اعظم

اون شخصی که تو نیتت داری بهت نزدیکه اما به علت مشغله و تردید و عدم آگاهی ازش اطلاع نداری تا موقعیتی که میخوای برات پیش بیاد زیاد راهی نمونده 

سه تا فرزند تو طالعت داری

مسافر اوضاعش بهبود پیدا کرده و بهت یه دروغی میگه مسافری که میگم ممکنه کسی باشه که بخواد بیاد تو سرنوشتت ممکنه هم کسی باشه که رفته سفر 

خرید برات خوب افتاده ولی فروش خوب نیست

تغییر مکان برات میبینم

تغییر شغل نیازمند موافقت دو نفر هست 

وضع مالی خانوادگیت بهبود پیدا میکنه

همسر یا پارتنرت خیلی مهربونه بهش محبت کن 

از ویژگی های خودت با شخصیت مغرور و سرکش واقعاً ضد و نقیض خود خواه سخاوتمند با شرف اصیل پرحرف فیلسوف  اهل مبارزه

دوستت داره و ازدواج دارید 

آخی..♥️ 

مرسی جیگر واسه وقتی که گذاشتی برام 

دعا میکنم بهترینا برات رقم بخوره و به همونی که همین الان از پَسِ ذهن و قلبت رد شد برسی 

و صدالبته که ایشالاه خواستت با صلاح خدا یکی باشه

عزیز دلم بهم بگو این بلاک دو هفته ای که شدم سر اینه که فقط ناراحته یا تموم کرده؟  اخه چندساله ...

ب نظرم دوست نداره از دستت بده ولی رابطه جدی هم باهات نمیخواد داشته باشه بعد ی مدت دوباره بهت پیام میده ولی ازدواج نمیخواد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست