2777
2789

سلام ، لطفاً تا آخر بخونین و لطف کنین نظر بدین

من 19سالمه سال پیش دیپلمم رو گرفتم رشتم گرافیک بود و همزمان با درس خوندن کلاس های زیادی رفتم و همین موجب شد که بتونم تو کمتر از یک هفته بعد از دیپلم سرکار برم و در کنارش کار فریلنسری هم انجام میدم .

ماهی 25تومن حقوقم و تقریبا هفت هشت تومن هم از فریلنسری

تو این مدت از تیر تا الان هیچ پولی خرج نکردم و تمام حقوقم رو طلا خریدم برای همین هیچ وابستگی مالی به خانوادم ندارم

از لحاظ اجتماعی هم هیچ وابستگی به خانوادم ندارم

قصد دارم سال دیگه دانشگاه برم اما من خانواده سختگیری دارم روی کار کردن و دانشگاه رفتنم اصلا سختگیر نیستن اما روی حجاب و رفت و آمد با دوستام سختگیرن

دوست دارم جدا از خانوادم زندگی کنم منظورم خونه مجردی نیست خوابگاه میخوام برم

با این اوضاع من میخوام دانشگاهم رو تهران برم خودم الان مشهد زندگی میکنم

چجوری خانوادم رو راضی کنم که سال دیگه برای درس برم تهران؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر منو میخوای همون کنار خانواده بمون مشهد دانشگاه برو .ان شاالله بری خونه خودت با همسرت.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
دانشگاه قبول بشی راضی میشن خودت گفتی بحث پوشش رعایت کن پوشش و چند وقتمطمعن باش میزارن منطقی حرف بزنی ...

درمورد پوشش به همین خاطر که بهم اعتماد کنن دو ساله که دقیقا طبق نظرشون لباس میپوشم .

ولی خب کنکور اصلا وقت نمیکنم براش بخونم همین الان از ده صبح تا 6بعد از ظهر سرکار میرم

معدلم بالایه شرط معدل میخوام برم

نظر منو میخوای همون کنار خانواده بمون مشهد دانشگاه برو .ان شاالله بری خونه خودت با همسرت.

ممنون از راهنماییتون

ولی درحال حاضر اصلا نمیخوام ازدواج کنم و کلا برای مستقل شدنمیخوام دانشگاه برم

خوابگاه رفتن محاسنی داره

معایبی هم داره

خوش میگذره

بد هم میگذره

اکثر بچه های خوابگاهی روزهایی رو تجربه کردن که دوست داشتن توی شهر خودشون و توی خونه ی پدر و مادرشون درس میخوندن

پول دست توئه،اونا باید راضی بشنعجببببب

میتونم حتی بدون اجازشون برم چون بالای هجده سالم

ولی تاحالا هیچ مشکلی باهاشون نداشتم و اصلا نمیخوام رابطم باهاشون بهم بخوره

ممنون از راهنماییتون ولی درحال حاضر اصلا نمیخوام ازدواج کنم و کلا برای مستقل شدنمیخوام دانشگاه برم

منم که نگفتم حالا ازدواج کن .

ما میرفتیم دانشگاه ۶صبح تا شب. دیگه بیشترین تایم دانشگاه بودیم.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
خوابگاه رفتن محاسنی دارهمعایبی هم دارهخوش میگذرهبد هم میگذرهاکثر بچه های خوابگاهی روزهایی رو تجربه ک ...

خوابگاه خصوصی دو تخته با یکی از دوستام میخوام بگیرم

فکر نمیکنم سخت باشه اینجوری

کنکور نمیخوام بدم شرط معدل از مشاور پرسیدم معدلم بالایه شرط معدل قبول میشم

خب حالا مهم نیس

تو انتخاب رشته بکن لازم نیس بگی کجا زدی

بعد قبول شدی بگو اع تهران قبول شدم

لازم نیس امادشون کنی از الان

توی عمل انجام شده قرارشون بده