2777
2789
عنوان

حس ششمی جُغدِ عزیزم هستی یا بِخُفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 66 پست
مرسی از دعای قشنگت  باردارم که هستی تیکر داری  مبارکا باشه💋✨

ممنون ایشالله که به لطف خدا سالم باشه 

میگن دعای مادرباردارزود میگیره ته دلم حس خیلی خوبی دارم نسبت بهت برات دعا کردم❤️

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
ممنون ایشالله که به لطف خدا سالم باشه  میگن دعای مادرباردارزود میگیره ته دلم حس خیلی خوبی دارم ...

قطعا که سالمه به لطف خدا ، یه نی نی ناز و خوشگل و توپولو 🤲🏻♥️ 

اره منم شنیدم ،ممنونم برای محبتت و مهربونیت 

هزاران برابر حس خوبی که میدی برگرده بهت

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزدلم  خودم سحر  مادرم فاطمه

از بلاکی درت میاره ولی طول میکشه که رابطه تون مثل قبل اوکی شه یه سری از افراد هستن تو زندگیت که با زبون نیش دارشون ناراحتت کردن سعی کن به حرف هاشون توجه نکنی اگه میخوای موفق بشی باید اراده قوی ای داشته باشی صریح لهجه ای و راستگویی و همین ویژگی بعضی اوقات باعث میشه ناراحت بشی و خود خوری کنی به یه نفر از اطرافیانت یه حرفی زدی که به مزاقش خوش نیومده خیلی بی ریایی و صاف ساده ای مثل کف دست که تو زندگی امروز باید سیاست هم کنارش یاد بگیری به این خاطر که مردم با هم همیشه هم عقیده نیستن یه مسافرت مهم در پیش داری پدرت شاید هم کسی که دوستش داری یه معامله ای انجام داده که باعث ضررش شده و تا ۱۵ روز دیگه هم یه سود خوبی نصیبش میشه اسم پسری که دوست داری هم حس میکنم یه سعید نامه ولی رو اسمش مطمئن نیستم 

از بلاکی درت میاره ولی طول میکشه که رابطه تون مثل قبل اوکی شه یه سری از افراد هستن تو زندگیت که با ز ...

اینم اضافه کنم که طول می‌کشه که اوکی شه شبر افتاده ولی نتیجه ش مثبته مقدماتش رو فراهم کن 

از بلاکی درت میاره ولی طول میکشه که رابطه تون مثل قبل اوکی شه یه سری از افراد هستن تو زندگیت که با ز ...

واسه منم میگی لطفا ک اونی ک مد نظرمه بهم برمیگرده یا ن اگه آره کی برمیکرده

ممنونم از لطفت عزیز دلم چشم به توصیه هات عمل میکنم ،خیر ببینی♥️

فا،ل گرفتی برام؟ 

اکثرا درست بود👌🏻 فقط اسمشون سعید نیست که خودتم اشاره کردی مطمئن نیستی 

طول میکشه که درست بشه یعنی چی عزیزم؟ یعنی منظورت اینه کات کرده یا درجواب اون حرفمه که گفتم مشکلاتی سرراهمونه و حال رابطمون در حال حاضر خوب نیست؟  

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
به منم میشه کمک کنی؟ بنظرت کی میبینمش از چیام خوشش میاد

به زودی میبینیش شاید یک یا دوهفته اینده کلا از نظرش دوست داشتنی ومهربون هستی 

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
اسم خودم سارا  مادرم فرشته

تمام فکرت رو اینه که بهش برسی و تقریباً همه هم فهمیدن خیلی بهش توجه داری انکار هم فایده ای نداره سعی کن مقدمات لازم رو برای رسیدن بهش به صورت که هم باشه منطقی و هم درست فراهم کنی بهش میرسی به شرطی که سرعت عمل و فعالیت و دقت داشته باشی و از یه فردی که بهش اعتماد داری و عاقل و منطقیه تو این قضیه مشورت بگیر آینده ت خیلی خیلی روشنه و زندگی خانوادگیت در حال تغییر و تحوله جوری که نگرانی هاشون برطرف میشه و این دوره از زندگیتون که از آغاز فصل بهار شروع میشه پر از شادیه پدر و مادر و نزدیکانت خیلی نگران تو و آینده ت ان و این درحالیه که از باهوش بودن تو زیاد آگاهی ندارن تو چهرت نور موفقیت دیده میشه و اینو به بقیه ثابت میکنی نماز نمیخونی تو فالت اومده در صورتی که بخونی زودتر نتیجه میگیری همیشه به اون چیزی که میخوای ایمان داشته باش و هیچوقت این ایمان رو از دست نده تو یه آتش فشان از کار و فعالیتی تا سه وعده آینده هم به چیزی که میخوای میرسی از طریق شبکه های اجتماعی و اینترنت به زودی پیام هایی دریافت میکنی از یه شخص خاص که برات خوشاینده پیام ها رو جدی بگیر فقط مواظب باش که فریب نخوری 

به زودی میبینیش شاید یک یا دوهفته اینده کلا از نظرش دوست داشتنی ومهربون هستی  

فکر نمیکنم تا دوهفته دیگ من سر کار هستم

اونم یه شهر دیگس

اسم‌خودم‌حنانه اس 

اسم مامانم اعظم

خواهرم لایک نکن🤕😐❤