2777
2789
عنوان

موندم تو کار این بشر

642 بازدید | 41 پست

دختر خواندمو میگم عین دختر خودمه دختر شوهرم میشه 

خیلی دوستم داره ها منم خیلی دوستش دارم ولی مشکل من این بعضی ادا هاشه 

من خودم یک نوزاد هم دارم 

شبا که میشه این دختر بزرگم تا شاعت دو و سه نصف شب اذیت میکنه نمیزاره من بخوابم یهو میاد بالاسرت صدا میزنه مامان خوابی؟ماامان گشنمه الکی میگه ها الان همین شبی یه عالمه سیب زمینی سرخ کرده با نون خورد منم گفتم دارم شیر بچه میدم برو خودت تو یخچال یه چیزی وردار بخور اومده میگه نه بیسکوییت میخوام گفتم نه ۲ نصف شبه عادت کردی هر شب هرشب دندونات خراب میشن گفت تو منو دوست نداری الان بابا رو بیدار کنم میگه دخترم الان بیسکوییتت میدم گفتم دوستت دارم ولی این کارتو دوست ندارم رفته سطل بازیشو اورده گذاشته زیر پاش رفته رو کابینتا دنبال بیسکوییت من دیشب اصلا نخوابیدم کل روز حالم خیلی بد بود گفتم شبی میخوابم انقدر اذیت کرد خواب از سرم پرید هی داشت اذیت میکرد منم گفتم میرم تو اتاق بخوابم گفت بابا بهم میده گفتم بیدارش کن ....جا گذاشتم اومدم تو اتاق ....

هر شب این کارشه 

شوهرمم میگیره میخوابه منم که تو شب صد بار باید پاشم شیر بچه بدم صبح هم باید پاشم شوهرم رو راهی کنم سرکار 

گفتم یکبار محلش ندم شاید این عادت از کلش بیوفته آخه هرشب ۳ نصف شب بیدارت میکنه گشنمه کاش واقعا گشنش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اینجور بچه ها خیلی حساسن خیلی زود از یه مساله کوچیک یه داستان بزرگ برای خودشون میسازن سعی ک ...

یعنی اگه خواهر من یا کسی دیگه بود داد میکشید سرش من بخدا با زبون خوش عزیزم قربونت برم باهاش حرف میزنم این باهوشه موقعیتشو میدونه با توجه به اینا میخواد خواسته هاشو برآورده کنه

منم بچم بعضی وقتا بهانه خوراکی های مختلف میگیره اشکالی نداره بهش بدید اون الان خودشو با کوچولوتون مقایسه میکنه. بنظرم اگر کار همیشش هست اینارو دم دستش بزارید وقتی میخواد خودش برداره

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

منم شبا گشنم میشد بچه بودم

الان ۱۹ سالمه

اخی یادم میاد مامانم همیشه میومد حتی اگه خیلیم خوابش میومد حتما یه چیزی میداد

اتاق بغلیه ولی دلم براش تنگ شد یه دفعه🥲❤️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

با اومدن بچه جدیدحس میکنه از مرکز توجه خارج شده و هر جور شده میخواد توجه شما رو ب خودش جلب کنه، ب نظرم بیشتز بهش محبت کن و توجه کن و خیلی حساسیت نشون نده، از سرش میوفته 

فقط یه چیزی میدونه شما مادر واقعیش نیستی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...