2777
2789
عنوان

موندم تو کار این بشر

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 41 پست
منم شبا گشنم میشد بچه بودم الان ۱۹ سالمه اخی یادم میاد مامانم همیشه میومد حتی اگه خیلیم خوابش میوم ...

خخخ من تا لامپو خاموش می‌کردن میگفتم نون آب 

ولی دیگه نصف شب بیدار نمی‌شدم 

منم شبا گشنم میشد بچه بودم الان ۱۹ سالمه اخی یادم میاد مامانم همیشه میومد حتی اگه خیلیم خوابش میوم ...

ساعت چند شام میخوردی؟

اخه بیسکوییت میخواد هرشب 

بعدم تا ۳ صبح بیدار نگه ام میداره 

دیشب گشنش شد پاشدم برنج بهش دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچم بعضی وقتا بهانه خوراکی های مختلف میگیره اشکالی نداره بهش بدید اون الان خودشو با کوچولوتون مق ...

بزاریم به یکی قانع نمیشه تا صبح همشو میخوره بدنشم حساس اسهال استفراغ میشه

دختر منم یه سری کارا میکنه هی به بابا میگمو بابا بهم فلان چیزو میده و ...اشکال نداره بذار بره بگه لوس کنه بچه اس دیگه هرچی حساسیت به خرج بدی بدتره 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
خخخ من تا لامپو خاموش می‌کردن میگفتم نون آب  ولی دیگه نصف شب بیدار نمی‌شدم

نه من همیشه اینجوری که نبودم مثلا شام نخورده باشم شب بیدار میشدم میگفتم مامان من خیلی گشنمه😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

عزیزم رفتارش خیلی طبیعیه، 

یه بار تجربه کنده شدن از مادر رو داشته و تو ذهنش ثبت شده

مجدد شما رو خدا بهش داده و دوباره تونسته دلبستگی رو تجربه کنه

حالا با ورود یه نوزاد از بطن خودتون،طبیعیه حس نگرانی بهش دست بده و کودکانه تر همیشه بهانه بگیره

جای شما باشم فردا وقتی دارم با عشق مادرانه نوازشش میکنم بهش میگم که جاش توی قلب من بعنوان دختر اولم محفوظه و هیچ کسی نمیتونه شمارو ازش بگیره

بعد کم کم شرایطو براش توضیح میدم که یه نوزاد ممکنه یه مدتی وقت بیشتری ازتون بگیره

یا کمخوابی باعث بشه یه مدت مثل قبل پرانرژی نباشید

طی روز که نوزاد بغلتونه گاهی صداش کنید به اسم،و قشنگ هم صداش کنید،صورتشو موهاشو ببوسید وبگید نی نی بغلمو گرفته نتونستم پاشم بیام پیشت ولی دلم یهو برات تنگ شد دخترم

مطمعن باشید بدونه جاش پیش شما سفت و امنه

رفتاراش اروم تر میشه

خدا خیلی دوستتون داشته که بعنوان مادرخونده یه کودک انتخابتون کرده

واقعی بودن شجاعت میخواد
ساعت چند شام میخوردی؟ اخه بیسکوییت میخواد هرشب  بعدم تا ۳ صبح بیدار نگه ام میداره  دیشب ...

آخی چه مامان فهمیده ای. خدا خیرت بده که براش تمام و کمال مادری میکنی

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
یعنی اگه خواهر من یا کسی دیگه بود داد میکشید سرش من بخدا با زبون خوش عزیزم قربونت برم باهاش حرف میزن ...

منم دقیقا تو همون سن مادرمو از دست دادم و با پدرم و همسرش زندگی کردم خیلی خیلی سخته کمبود محبتی که از خانواده دیدم رو هیچی نتونست جبران کنه امیدوارم خدا صبر بیشتری بهتون بده و یه دل پر از عشق 

بعله متاسفانه 

اخی خدا رحمت کنه خیلی سخته برای اون بچه خوب الان شما مادرش هستید خدا شما رو براش نگه داره .نگران نباش اکثر بچه ها همینجورن

نه من همیشه اینجوری که نبودم مثلا شام نخورده باشم شب بیدار میشدم میگفتم مامان من خیلی گشنمه😂

اره ولی این میدونم الکیشه از بس همه هرچی خواسته بهش دادن نمیدونه من صلاحش میخوام بهش میگم صبح بهت میدم گوش نمیکنه منم گفتم نه عادت کردی هرشب

عزیزم رفتارش خیلی طبیعیه،  یه بار تجربه کنده شدن از مادر رو داشته و تو ذهنش ثبت شده مجدد شما ...

چقدر قشنگ حق مطلبو ادا کردی

منم دقیقا تو همون سن مادرمو از دست دادم و با پدرم و همسرش زندگی کردم خیلی خیلی سخته کمبود محبتی که ا ...

خوشحال شدم از آشنایی باهاتون 

به نظرت الان تو ذهنش چی فکر میکنه من کارم بد بوده؟

بهش گفتم صبح بیسکوییت بهت میدم خوب نیس هرشب قبل خواب بیسکوییت بخوری عادت کردی این کار بد رو 

به نظرت بزرگ شد من براش آدم بدی ام؟شما همسر پدرتون چجور بودن که میگید کمبود محبت ؟؟ ممنون میشم جواب بدید