2777
2789

من و همسرم خیلی باهم مشکل داشتیم اما خیلی وقته زوم نشدم روش،خانوادش بیییی نهایت اذیتمون کردن،سال گذشته یه درگیری بد پیش اومد جوری ک‌مارو انداختن بیرون ازخونه،یکساله ب همسرم میگم اصلا بهت زنگ نزدن،قسم وقران ک نه،اما امروز متوجه شدم یکساله باهاشون حسابی درارتباط بوده و منو خر فرض کردن،بیشترم همسرم زنگ زده بهشون،مهمونیا ک میدیدیم اصلا حرف نمیزدن با ما،نگو‌شوهرم باهاشون خوبه فقط این وسط منوکوچیک‌کرد،چقد گفتم اگر حرف میزنی بهم بگو‌حداقل من درجریان باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق داری باید میگفت حداقل باهم آشتی میکردید ببینم دلیل خاصی داره این رفتارش!؟

من ک عمرا اشتی نمیکردم خیلی اذیتم کردن،فقط گفتم چرا باید پنهانی حرف میزدی حداقل منو درجریان میذاشتی ک پیش چهارنفر خیط نشم ک همش میگفتم تو پشتمی