2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو روشن کنه 🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 120 پست
من چن وقت دیگه میشه ۲۱سالم.سال دوم دانشگاهمم.از بچگی کلیییی رفیق و دوست داشتم که خیلییییییی برام مهم ...

چقد موافقم باهات 

منم ی دورانی خیلی دوست داشتم ولی الان یدونه هم ندارم خودم ولشون کردم چون انقد درگیری هام زیاد شد نتونستم کنترلش کنم

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
تولدتم مبارک باشه🥰🥰امیدوارم سال جدید سالی پر از سلامتی و موفق و دل خوش و ثروت باشه برات و مسیر موف ...

مرسییی عزیزم امیدوارم💜

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد موافقم باهات  منم ی دورانی خیلی دوست داشتم ولی الان یدونه هم ندارم خودم ولشون  کردم چ ...

دقیقا همین میشه.هرسالیم رفتی دانشگاه بزار یک سال بگذره اون موقع میتونی بشناسیشون .چون ی سریا تو جو رل زدنن تغییر میکنن وقتی کات میکنن خیلییی تغییر میکنن و نمیشناسیشون عملا دیگه .و رو رفیق حتی هشت ساله هم حساب باز نکن🥲😂ضرره😂😂

دقیقا همین میشه.هرسالیم رفتی دانشگاه بزار یک سال بگذره اون موقع میتونی بشناسیشون .چون ی سریا تو جو ر ...

چقد حق میگی. کاش میشد اصلا هیچ دوستی نداشت خیلی دردسره.. 😂دوستیای الانم که دیگه مثل قبل نیس خیلی باید مواظب بود

چقد حق میگی. کاش میشد اصلا هیچ دوستی نداشت خیلی دردسره.. 😂دوستیای الانم که دیگه مثل قبل نیس خیلی با ...

قربونت😂♥️واقعا کاش میشد.ولی امشب با یکی داشتم صحبت میکردم یهو انگار درده دلم زیاد شده بود هی تعریف کردمممم گف بیین نمیشه اینجوری تو به ی نفر نیاز پیدا میکنی اخر .برا پروژه های دانشگاهت نمیخوای هم گروه بشی با دوستات اینجوری بودم که نهههه:))))

ولی میگفت ادم توی زندگیش به دوست نیاز پیدا میکنه اخر .

ولی من نظرم اینه که یه دوست باشه (چه دختر چه پسر)واقعی باشه.

چقد حق میگی. کاش میشد اصلا هیچ دوستی نداشت خیلی دردسره.. 😂دوستیای الانم که دیگه مثل قبل نیس خیلی با ...

الان من با کسایی که دیگ خیلیییی اوکی باشم رفیقایی هستن که مثلا از ۱۰سالگی من باهاشون دوست شدم تو کانون پرورش فکری .یا توی هنرستان.پنج نفر از کانون دارم سه نفر از هنرستان.بیرون رفتن من با دوستام میشن این هشت نفر.تازه چن ماهی یه بار:)و خب راضیمم

قربونت😂♥️واقعا کاش میشد.ولی امشب با یکی داشتم صحبت میکردم یهو انگار درده دلم زیاد شده بود هی تعریف ...

💜

چقد منیییی واقعا هم بنظرم باید دوست داشته باشیم چون از ی جهات اگه تنها بمونیم باعث میشه از بقیه عقب بمونیم. فقط باید خودمون انقد زرنگ باشیم که روابط رو کنترل کنیم. منم که ماشالا خیلی خنگم😂🤦🏻‍♀️

+دقیقااا :) 

💜 چقد منیییی واقعا هم بنظرم باید دوست داشته باشیم چون از ی جهات اگه تنها بمونیم باعث میشه از بقیه ...

منم همینم🥲😂

تازه دارم یاد میگیرم چجوری رفتار کنم 

تازه دارم به این نتیجه برسم که منم میتونم ناراحت بشم از ادما 

و گاهی گریم میگیره سر این قضیه🥲😂

چندسالته؟

الان من با کسایی که دیگ خیلیییی اوکی باشم رفیقایی هستن که مثلا از ۱۰سالگی من باهاشون دوست شدم تو کان ...

خیلی خوبههه اگه از بودن کنارشون لذت میبری 

من هنرستان دوستام همه قدیمی بودن هیچ آدم جدیدی نبود😂