2777
2789
عنوان

آروزی قلبی

184 بازدید | 17 پست

هر ارزویی وقتی ادم بهش برسه ، براش بی مزه میشه...

فقط یه ارزوئه که حسرته و اگر بهش،برسی هیچ وقت از مزه نمی افته.....

یه خواهش خواهرانه دارم ازتون، بیایید به نیت ظهورش ،فردا فقط ۱گناه رو ترک کنیم🙏هر کس موافق هست یه صلوات بفرسته و یاعلی بگه

۱-من فردا غیبت نمیکنم، ۲-فردا همونطور لباس می پوشم که میدونم قلبش به درد نمیاد❤

(بیایید قبل از اینکه مهمون دعوت کنیم یکم الودگی ها رو پاک کنیم)

یه چیزی تو پرانتز بگم، واقعا هیچ کسو دست خالی نمی ذاره.برای ارزوهای کوچیک محالم تا صداش زدم بدون دلهره و در کمال نا باوری درست شده همه چی....

راسی امشب ۳تا یس فراموشتون نشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا که بیرون نمیرم 

ولی ۱ رو انجام میدم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

تو خونه یعنی هیچ گناهی نمی کنیم؟

من تو‌چله ام 

گناهامو دارم ترک میکنم البته سعی میکنم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

فقط برای خوندن سه تا یاسین چه نیتی کنم؟ چطوریه کلیتش؟ 

امشب یکی از ۴ شبی هست که قران نازل شده. احیا داره و قران سر گرفتن داره

۳ تا یس هم به نیت اقاس 

هرچی تو قلبته نیت کن.میگن خیلیییی رزق و حاجت  ، این ۳تا یس شب نیعمه شعبان، مجربه

راس حاجتتم ظهور خودشون باشه