2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بهش پیام دادم پیاممو نخونده هنوز دعا کنید برام اشتی کنیم دعا کنید باهم ازدواج کنیم شب و روزم شد ...

عزیزم به نظرم انقدر بهش پیام نده و انقدر التماس نکن، اگه خدا چیزی رو به نام تو زده باشه قطعا برای تو هست

حالا تو اونو التماس کنی یا نه

اگه میخوای برگرده نباید انقدر التماس کنی باید بذاری نگران این بشه که ممکنه دیگه بهش فکر نکنی

درسته دوستت داره ولی کاراش اصلا درست نیست و اگر میخوای باقی زندگیت اینجوری به گریه نگذره باید با هم مشاوره قبل ازدواج برید حتما حتما

💍💕

اگه بگم مال کدوم شهرم دیگه کلا شناسایی میشم چون داستان مارو خیلیا میدونن از عشقمون خبر دارن هرجا میر ...

تو با التماسات و اینکه در مقابل غلط میکنی اینکارو کنی یا نه و ... بهش اجازه دادی هر جور میخواد رفتار کنه و مطمئن هم باشه تو همیشه هستی

اون دوستت داره ولی نیاز هست رفتاراش رو اصلاح کنه و شاید میزانی از عصبی بودنش به خاطر تاثیر فوت پدرش بوده باشه

لطفا تحمل کن و التماس نکن و بدون رفتار دختر و پسر تو جدایی خیلی با هم فرق داره

و اونا طولانی تر به خودشون میان

توی نت سرچ کن رفتار پسرها پس از جدایی ببین چه پروسه طولانی ای رو طی میکنن تا به خودشون بیان و بخوان برگردن

💍💕

میفهمم شاید بگید چرا اینهمه التماسش کرد اخه خودشم بعد چند روز دوباره زنگ میزنه میگه دلم برات تنگ شده ...

بهش بگو اینجوری نمیشه، تو اصلا فکر حال منو نمیکنی با این کارات

💍💕

دعام کن ب هم برسیم هرطوری باشه من قبولش دارم من فقط اونو میخوام ایشالا مشکلمون حل شه دعام کن

اینو نگو برو تو همین سایت بخون چقدر خانوما گفتن با عشق و التماس باهام ازدواج کرد ولی الان منو میزنه یا خیانت میکنه یا ...

دور از جون شما و بقیه

ولی میخوام بگم مقابل عشق نفرته

این رفتارایی که ایشون داره بعدا ممکنه برات بشه نفرت خدای نکرده

و شاید خدا میخواد تو به خودت بیای و سعی کنی اون رفتاراشو قبل ازدواج اصلاح کنه باید مشاوره قبل ازدواج برید و کنترل خشم و ترک این رفتاراشو یاد بگیره

💍💕

من بجز امیر نمیتونم ب هیچی فکر کنم کل ایندمو با اون چیدم امیر اینطوری نبود نمیدونم چش شده اون موقع ف ...

الانم دوستت داره کمتر دنبالش بدو بذار اون بیاد و برای راه اصلاحش قبل ازدواج محکم باش که اگه ازدواج کنی و به مشکل لخوری هیچ مردی پیش مشاور برو نیس

میدونم هم دوسش داری هم کارای خوب و عشقی که برای تو داشته باعث میشه نتونی باهاش محکم باشی ولی تنها راه حل مشکل همینه

اینجوری هر دوتون به آرامش میرسید و ان شا الله به زودی بهم برسید ❤

💍💕

بایدیجوری باشه تودیدباشی منظوراین که اون بفهمه که تونصبت بهش کم توجه شدی اماحضورت پررنگ تربشه عکستوب ...

دقیقا پسرا تو این موقعیتا میگن ببین عجب چیزی بودم خبر نداشتم 🙄😂

💍💕