2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13673 بازدید | 384 پست
دیگه من حرفی ب مامانم نزدم ولی باز هرروز پیش امیر بودم میرفتیم خونشون بعضی موقع ها تو خونه از شوخی ک ...

یعنی چی از شوخی کتک کاری میکردین؟!😐نفهمیدم

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم شاید بگید چرا اینهمه التماسش کرد اخه خودشم بعد چند روز دوباره زنگ میزنه میگه دلم برات تنگ شده ...

دارم میگم واسش عادی شده و مقصرش شمایی که بهش چنین اجازه ای میدی 

راحت خودتو دراختیارش قرارمیدی ، همچین دختری واسه پسرا اصلا جذاب نیستن ، پسرا دختری رو دوست دارن ک سخت بدسش بیارن فکر کردی چرا اوایل عاشقت بوده چون تو سخت باهاش ارتباط گرفتی و محلش نمیدادی واسه همین تشنه ی حرف زدن باهات بوده 

سعی کن اونو تشنه ی خودت نگه داری و اینقدر در دسترس نباش وگرنه برای همیشه باید قیدشو بزنی

اون خیلی خوبی کرده بهم عصر یکم باهم با حرف دعوامون شد ولی الان بهش پیام دادم  برا اخرین بار به ...

عزیزم داستانو خوندم و از ته دلم میخوام خدا چیزی رو ک میخوای بهت بده و بهم برسید امیدوارم بهتر از قبل باهم بشید ولی انگار واقعا طلسمت کردن اخه چون ی روز خوبه ی روز بد فقد طلسم اینکارو میکنه 

اگه میخوای ی پیجی بهت میدم واقعا عالیه برا باطل کردن طلسم و هرچی میخوای انجام میده واقعا خیلی خوبه قیمتاش هم عالیه کلا 

دفعه ی بعد که برگشت حدو حدودش رو تعیین کن و خیلی جدی باهاش برخورد کن 

بگو ببین دوست دارم درست 

اما این دلیل نمشه که تو هر وقت دلت خواست بری و منم همش قبولت کنم و بگو دیگه از این خبرا نیست یه بار دیگه تکرارش کنه ،واسه همیشه قدشو میزنی و قسم میخوری که دیگه چشم تو چشم نشین و حتی صداتوهم نتونه دیگه بشنوه.

کارشمااشتباه ست که میگه رابطه تموم شده و کات بعدازمدتی دوباره برمیگرده میگه دلم واست تنگ شده و عکس بده و شماهم سریع میفرستی 

کاراتون خیلی حرص دراره ببخشید البته 

دفعه ی بعد که برگشت حدو حدودش رو تعیین کن و خیلی جدی باهاش برخورد کن  بگو ببین دوست دارم درست& ...

۵ ساله دوسش دارم سخت تونستیم باهم باشیم وقتی میاد فکر میکنم دیگه خوب شده دیگه طلسم نیست خودشم میگه فکرامو کردم من طلسم شدم نمیدونم دارم چیکار میکنم ولی باز دوباره...

اون نمیره هاااا من یهو میگم خدافظ فقط چون دیگه همش من پیام میدم زنگ میزنم

باشه پیاممو براش پاک کردم دیگه منتظر میمونم تا خودش بیاد

راحت خودتو در اختیارش قرار نده 

حدو حدودت رو تعیین کن 

اگرم رفت ب درک زندگی ادمه داره 

اولین واخرین عشقت نیست که 

وقتی رهاذکنی میفهمی چقدر ارامش داری و بازهم میتونی عاشق شی بااین تفاوت عاشق یه ادم بالیاقت 

پسرااگه دختری رو دوست داشته باشن هیچ جوره ترکش نمیکنن، گول حرفاشو نخور ، حرفو خیلیا میزنن مهم عمله 

۵ ساله دوسش دارم سخت تونستیم باهم باشیم وقتی میاد فکر میکنم دیگه خوب شده دیگه طلسم نیست خودشم میگه ف ...

خب کارت اشتباه 

ب میل هوذش برنمیگرده که شماالتماسش میکنی 

دعاو اینا هم چرته، باور نکن

کل داستانتو خوندم...شاید امیر قسمتت نیست

شاید خدا برات یه زندگی و داستان قشنگتر رو در نظر داره

اخه اینجوری که تعریف کردی عصبیه و ظرفارو میشکنه، جوابتو میده میگه باهمیم و خوب رفتار میکنه بعد یهو جوابتو نمیده و دلتو میشکنه.... 

نمیدونم واقعا. ایشالا هرچی صلاحته پیش بیاد🌸

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷