2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

خونواده هامون خبر داشتن فقط مونده بود ی عروسی که بعدش اینجوری شد 

خونه رفتن هم وقتی یکی عاشق یکیه دیگه چیزی معنا نداره من جرعت داشتم نرم؟ میومد درخونمون میبردم.. میگفت اگه قبول نکنن میبرمت مشهد از اونور میایم عروسی میگیریم این چیزا براش مهم نبود به همه هم گفته بود فامیلاش برام ویس میفرستادن میگفتن همش از تو تعریف میکنه امیر خیلی دوست داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط شما عاشق نشدی منم شدم 

خیلیای دیگه هم شدمن

ببنین من عاشق یکی بودم که همه جوره دوسش داشتم وغذا میخوردم به فکرش بودم ، درس میخوندم ب فکرش بودم خلاصه هرکار میکردم به فکرش بودم و اونقدر دوسش داشتم که نگم برات و باخودم میگفت ی روز نباشه میمیرم ، پسره عصبی بود و مودی ، یه روز خوب ۱۰روز عصبی 

میدیدی قلب و فلان و قربون صدقه بعد روز بعدش انگار دیوونه ،چقدر لی لی به لالاش گذاشتم با هرسازی ک میگفت میرقصیدم بخاطاینکه خیلی عاشق بودم اما اون باکاراش ارامشو از گرفته بود نه خواب داشتم نه خوراک حتی تا مرز افسرده شدنم پیش میرفتم ، یه روز ک حسابی دلم  رو شکست و گفتم دیگه بسه هرچی نازشو خریدم 

رهاش کردم اونم برنگشت اگر دوسم داشت برمیگشت شایدم دوسم داره و بخاطر غرور زیادیش برنگشت اما مهم اینکه ک دیگه برنگشت ، اون روزا میگفتم اگه نباشه میمیمرم اما الان که نیستش ب نبودش عادت کردم و ارامش خیلی خوبی دارم و عاشق ادم درستی شدم 

پس همه ی اینا موقتیه واون چیزی که باید اتفاق بیفته میفته پس قوی باش

یادته گفتی  اوایلش  محلش نمیدادی و مهم نبود برات چقدر پیگیرت بودهه؟اماالان چون زیاد هستی چ ...

اون زود دلخور میشه منم اخرین پیامی ک بهش دادم از دلش دراوردم ولی دیگه منتظرم تا خودش بیاد 

عزیزم فقط شما عاشق نشدی منم شدم  خیلیای دیگه هم شدمن ببنین من عاشق یکی بودم که همه جوره دوسش ...

من بجز امیر نمیتونم ب هیچی فکر کنم کل ایندمو با اون چیدم امیر اینطوری نبود نمیدونم چش شده اون موقع فقط عاشق من بود دیگه هیچی نمیدید

من بجز امیر نمیتونم ب هیچی فکر کنم کل ایندمو با اون چیدم امیر اینطوری نبود نمیدونم چش شده اون موقع ف ...

من کل ایندمو با اون ساخته بودم 

اما کسی که ارامشو ازت بگیره و استرسیت کنه 

ادم عاشقی نیست 

عاشق اونیه که همه جوره هوای کعشوقشو داشته باشه نذاره اب تو ولش تکون بخوره نه با دوتا حرف ابکی الکی ادای عاشقا رو دربیاره مهم عمله

امیر خیلیییی خوبه خیلیی بهم خوبی کرده همش صبح تا شب بار میبرد کار میکرد میگفت هرطور شده خونوادتو راضی میکنم مگه میتونن قبول نکنن 

نمیدونم چیشد یهو 

الان داره اذان میزنه به حق همین اذان برگرده باهم ازدواج کنیم دعام کنید 

من کل ایندمو با اون ساخته بودم  اما کسی که ارامشو ازت بگیره و استرسیت کنه  ادم عاشقی نیس ...

همش اونطور بود نمیزاشت اب تو دلم تکون بخوره کسی جرعت نداشت بهم حرفی بزنه عمل هم کرد خیلییی همه تلاششو کرد کار میکرد حتی جهزیه هم میخرید نمیدونم یهو چیشد

چرا فقط وجه منفی رو میبینید 

اون شکستن فقط میبینید چیزارو که تو سر من نمیشکوند اونم از سر دوس داشتن زیاد حالا منم چنگ میندازم به خودم میزنم تو سر خودم گریه میکنم میشه بگی با ارامش حل شه؟؟؟  منم نمیتونم تحمل کنم 

من هرروز زیارت عاشورا میخونم دعا میکنم چله برمیدارم  دعام کن

ببین خیلی التماسش نکن بذادنبالت بیوفته برااین میگم چون خیلی دوسش داری ذات پسرایجوریه وقتی خیلی پیله میشی ازت دورمیشن یجورتشنه بذارش پروفایل تلگرام واتساپ هرچی داری درموردش چیزی نذارولی ازاونورم بایدیجوری باشه خیلی تودیدباشی پروفایل تلگرام ایناعکس خودتومیذاری یانه؟

خیلییی ممنونم ایشالا به حاجتت برسی دعام کن

ان شاالله تو هم همینطور گلی جانم اصن غصه نخور فق خدارو صدا بزن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چرا فقط وجه منفی رو میبینید  اون شکستن فقط میبینید چیزارو که تو سر من نمیشکوند اونم از سر دوس ...

بخاطر اینکه خیانت ب خودته  که بخوای وجه مثبت که مربوط به گرشته هست روببینی 

چرا ادم باید توگذشته زندگی کنه مهم الانه مهم حال هست 

نه گذشته 

گذشته خوب بوده اوکی منکرش نیستیم اما مهم الانه که داره شمارو با کاراش زجر میده 

البته عشق اون اقاهم تو سن کم بوده

و عشق هایی که توسن کم پیش بیاد ممکنه بعدها دچار پشیمونی بشن به هرحال هرچیزی امکان داره دیگه 

ن نمیزارم اصلا

بایدیجوری باشه تودیدباشی منظوراین که اون بفهمه که تونصبت بهش کم توجه شدی اماحضورت پررنگ تربشه عکستوببینه یاکلاببینه خیلی سرحالی واون یهومتوجه میشه که داره توزندگیت کم رنگ میشه احتمالاخیلی پیله شدی یکم به خودش مغرورشده میگه خدایاببین من چی هستم این انقدمنومی خوادولی اگه سردبشی بهش وتودیدباشی چون ازاین کله شقاتشریف داره برمیگرده