2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چرا یهو اینطور شده 

اگه واقعا بدونم دلیلش چیبوده شاید قانع شم 

ولی واقعا نمیدونم

یکی میگه شاید طلسمه

یکی میگه معتاده 

یکی میگه شاید سرش شلوغه کار داره 

یکی میگه براش عادی شدی 

یکی میگه شاید گیر میدی بهش اینطور شده 

من نمیدونم اگه میدونستیم که....

اینجا باشید هرچی شد بهتون خبر میدم 

هیچ کاری از دستم برنمیاد جز اینکه صبر کنم

من نمیدونم چرا یهو اینطور شده  اگه واقعا بدونم دلیلش چیبوده شاید قانع شم  ولی واقعا نمید ...

سلام عزیزم من تازه تایپکتو تو گوگل دیدم و خوندم

تو گفتی که طلسم شدی و این حرفا 

ببین عزیزم منم رابطم تقریبا مثل شما بود ولی وند تا فرق داشت که اونم این ما دونفر از هم دور هستیم دوتا شهر دور از هم ولی خیلی عاشق همیم و یه مدت رابطمون بخاطر خیانت سرد شد ولی من یه آدمی هستم اصلا به دعا و طلسم اعتقاد ندارم ولی چند وقت پیش که منو اون بهم برگشتیم یه روز وقتی سرم رو بالشم بود متوجه یه چیز سفتی داخل بالشم شدم و دیدم ماها بوده طلسم داخل بالشم گذاشتن و من چون انقد بالش تکون داده بودم اون دعا اومد بود روی بالشم که زیر سرم بود و متوجه شدم و باطلش کردم و دقیقا از همون موقع منو عشقم باهم خوب تر شدیم و کلا برگشتیم بهم و روز به روز بهتر شدیم منم دقیقا مثل تو داستان عشقم بود کلی درد کشیدم مریض شدم حتی بیمارستان بردند منو بخاطرش انقد اذیت شده بودم انقد دعا کردم انقد از خدا خواستم تا نتیجه گرفتم و الآنم باهمیم

من برات دعا میکنم عزیزم که به عشقت برسی توام با قلب مهربونت برای منو عشقم دعا کن 🥰

سعی کن زندگی تو جوری بسازی که خودت توی رویاهات تصورش کردی ، حرف هیچ کسی برات مهم نباشه و نه کسیو قضاوت کنی ونه تو زندگی کسی سرک بکشی و نه برات مهم باشه کسی که تورو  قضاوت می‌کنه و تو زندگیت سرک می‌کشه .زندگی مثل یه بازیه که مراحل زیادی داره هر چی که بیشتر ازش میگذره مراحلش سخت تر و سخت تر میشه و تنها بازیکن این بازی خودتی و خودت این تویی که این بازی میگذرونی و از هر مرحله تجربه کسب می‌کنی و درس میگیری برای مراحل بعدیت ، پس تلاش کن برنده بازی زندگی خودت باشی و اینو بدون هر انرژی که میدی به خودت برمیگرده  هرکار خوب و بدی که میکنی آخرش به سمت خودت برمیگرده ....
سلام عزیزم من تازه تایپکتو تو گوگل دیدم و خوندم تو گفتی که طلسم شدی و این حرفا  ببین عزیزم من ...

ممنون ایشالا ولی من که بهش دسترسی ندارم فکر میکنم اونو طلسم کردن راهی ندارم جایی هم نمیدونم برم باطلش کنم 

ممنون ایشالا ولی من که بهش دسترسی ندارم فکر میکنم اونو طلسم کردن راهی ندارم جایی هم نمیدونم برم باطل ...

من وقتی دعا رو دیدم مادربزرگم گفت ببرم داخل آب روان بندازم باطل بشه منم بردم داخل رودخونه انداختم که دریا راه داشت ولی خب تو حتی دعا رو پیدا نکردی که اینکارو کنی به نظرم اگه اینستا داری بعضی پیج های فا لگیر ها هستن میتونی بهشون پیام بدی از اونا کمک بگیری ولی از نظر من بهترین کار از خدا خواستن و تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته 

سعی کن زندگی تو جوری بسازی که خودت توی رویاهات تصورش کردی ، حرف هیچ کسی برات مهم نباشه و نه کسیو قضاوت کنی ونه تو زندگی کسی سرک بکشی و نه برات مهم باشه کسی که تورو  قضاوت می‌کنه و تو زندگیت سرک می‌کشه .زندگی مثل یه بازیه که مراحل زیادی داره هر چی که بیشتر ازش میگذره مراحلش سخت تر و سخت تر میشه و تنها بازیکن این بازی خودتی و خودت این تویی که این بازی میگذرونی و از هر مرحله تجربه کسب می‌کنی و درس میگیری برای مراحل بعدیت ، پس تلاش کن برنده بازی زندگی خودت باشی و اینو بدون هر انرژی که میدی به خودت برمیگرده  هرکار خوب و بدی که میکنی آخرش به سمت خودت برمیگرده ....
نه اینستا نه بلانسبت بیشتری ها شیادن و پول درشت می‌خوان

اره منم اصلا بهشون هیچ وقت پیام نمیدم فقط به خدا توکل میکنم اینو برای اسی گفتم که اعتقاد داره گفتم وگرنه خودم اصلا اعتماد نمیکنم عزیزم