2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست
داستان تو خوندم تو رو خدا هر اتفاقی که میفته‌‌‌ درس تو بمون هیچ چیزی تو دنیا بدون مشکل نمیشه سعی کن ...

اره میدونم فعلا هیچ کاری از دستم بر نمیاد استوریاشو نگاه میکنم تو واتساپ البته با واتساپ شماره مامانم منو هاید کرده ولی مثلا میخواد طوری باشه انگار شمارمو حذف کرده ولی من استوری نمیزارم فعلا

شایدم سحر نباشه ها چی بگم

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا طلسم هم باشه دلیل نمیشه این کارو باهات بکنه طلسم و دعا همش چهل روز اعتبار داره سوره ناس و ...

اره امیر یهو خوب میشه باهام بعد دوباره ..منم خودم میگم خدافظ ن اینکه اون بره چون نمیتونم مثل قبل نباشه رابطمون برا همین گفتم خدافظ 

و من فکر میکنم طلسم و داره برات بهانه می‌کنه یک کمی غرورت و حفظ کن کلا مردا عاشق دخترای مغرورم هرچی ...

اره منم هیچ کاری نمیکنم ن زنگ ن پیام فقط بیوگرافی و پروفایلم غمگینه وگرنه وضعیت هم نمیزارم 

نمیدونم هرچی هست یهویی شد اصلا باورم نمیشه سختیش اینجاست که تا حالا اصلا اینطور نبود یهو شد

شاید پنهون میکنه و حرفشو نمیگه

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

شاید پنهون میکنه و حرفشو نمیگه

اگه حتی حرفای خیلی بدی هم بزنم فقط سین میکنه جواب نمیده ولی اگه بهش بگم برگرد برمیگرده ولی دیگه مثل قبل باهام نیست همدیگه رو نمیبینم زنگ و پیام همش من میزنم منم برام سخته 

شایدم به خاطر مشکلاته‌‌ و کاره زیاد خودت داری میگی داره وسایل خونه میگیره و کار می‌کنه به نظر من فعلا چیزی نگو وقتی خودش بهت پیام داد سعی کن بهش یه جوری بفهمونی که در تلاشی که مامان تو راضی کنی تا ببینه تو هم داری واسه رابطه تلاشی میکنی

اگه حتی حرفای خیلی بدی هم بزنم فقط سین میکنه جواب نمیده ولی اگه بهش بگم برگرد برمیگرده ولی دیگه مثل ...

فک کنم بهتره صبر کنی یه مدت ببین خودش پیام میده یا نه

تو هم حال معنویت رو خوب نگهدار تا انرژی منفی مانع نشه

سعی کن مامان تو هم راضی کنی که اگه دفعه بعد مامانش اومد جواب منفی بهشون نده یکم مامان تو بترسون بگو ...

امسال میخوام کنکور بدم مامانم گفت اگه چیز خوبی قبول بشید من مشکلی ندارم با هرکسی ازدواج کنید 

خب ۳ ماه دیگه کنکوره من اصلا فکرم سمت درس نمیره 

الان بهش پیام دادم پیاممو نخونده هنوز دعا کنید برام اشتی کنیم دعا کنید باهم ازدواج کنیم شب و روزم شد ...

ببین عزیزم یه مدت نه پیام بده ن زنگ بزن و زیاد در دسترس نباش بزار بدونه که تو ام نیستی میوفته دنبالت دوباره خیالت رااااحت