سلام امشب میخوام داستانمو بگم سریع میگم تا شاید قدر همو بدونید هیچوقت ادم از فردا خبر نداره داستان عشقمه شاید تا الان تو تاپیکا دیدید چقدر التماس دعا دارم تا میتونید تگ کنید امشب تا همه بیان
چند ساله خواننده خاموشم اگه عضو شدم بخاطر اینکه دعام کنید به عشقم برسم توروخدا تا میتونید تگ کنید منم براتون صلوات میفرستم دعاتون میکنم هرکی هرکاری از دستش بر میاد برام انجام بده دعام کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داستان تو خوندم تو رو خدا هر اتفاقی که میفته درس تو بمون هیچ چیزی تو دنیا بدون مشکل نمیشه سعی کن قوی باشی از الان خودت و ضعیف نشون نده با درس کمی خودت و سرگرم کن تا مگه کمتر بهش فکر کنی مطمئنم باش بهت قول میدم یه چند وقت پا پیچش نشو برمیگرده که هیچ قدرتو هم بیشتر میدونه
اگه واقعا طلسم هم باشه دلیل نمیشه این کارو باهات بکنه طلسم و دعا همش چهل روز اعتبار داره سوره ناس و دعای معراج و بخون دعا و طلسم باطل میشه ولی درکل دعا چهل روز اعتبار داره بعد چهل روز خودش باطل میشه
توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care