2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

استارتر علت اینکه مامانت قبول نمیکنه چیه؟

طلسم نمیدونم 

اما مطمئنم انقدر زیاد بودی که اینجوری شده 

درس برای چی ول کردی 

باید در کنار کسی باشی که ارتقا پیدا کنی درست بخون 

اونی که بخوادت خودش میاد باید بیاد التماست کنه نازت بکشه منتت بکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان تو خوندم تو رو خدا هر اتفاقی که میفته‌‌‌ درس تو بمون هیچ چیزی تو دنیا بدون مشکل نمیشه سعی کن قوی باشی از الان خودت و ضعیف نشون نده با درس کمی خودت و سرگرم کن تا مگه کمتر بهش فکر کنی مطمئنم باش بهت قول میدم یه چند وقت پا پیچش نشو برمیگرده که هیچ قدرتو هم بیشتر می‌دونه 

اگه واقعا طلسم هم باشه دلیل نمیشه این کارو باهات بکنه طلسم و دعا همش چهل روز اعتبار داره سوره ناس و دعای معراج و بخون دعا و طلسم باطل میشه ولی درکل دعا چهل روز اعتبار داره بعد چهل روز خودش باطل میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6401753/روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care