2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13673 بازدید | 384 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم به خاطر مشکلاته‌‌ و کاره زیاد خودت داری میگی داره وسایل خونه میگیره و کار می‌کنه به نظر من فعل ...

فکر نمیکنم بخاطر این باشه اخه این چند سال هم کار میکرد ولی من براش فرق میکردم 

۶ صبح میومد سراغم تاظهر پیش هم بودیم ظهر بار میبرد تا شب تو جاده بود هرروز این کارش بود خودش هم میگفت اون موقع ها هرروز پیش هم بودیم طلسم شدم 

امیر چند وقت پیش گفت چند روز دیگه بریم بیرون دیگه میخوا برا همه چیییی بهت قول بدم و بشیم مثل روزای اول بعد دوباره ....

یبار اون میره یبار من .. دست خودم نیست نمیتونم باهام خوب نباشه اخرین بار هم من گفتم خدافظ 

پسری هیچی جلو دارش نبود 

پسری که اصلا مهم نبود براش بقیه مخالفت کنن 

میگفت هرچییییی بشه ولت نمیکنم 

همین چند وقت پیش هم ک اینطور شد دوباره اومد خودش گفت هرجریانییی بینمون پیش بیاد بدون دست ازت نمیکشم هرجریانیییییی 

اگه اینبار زنگ زد یا پیام داد میخوام بهش بگم به مامانت بگو بهم زنگ بزنه قول بگیرم ازش(تاحالا با مامانش حرف نزدم) 

اخه اگه بگم بیاید خواستگاری ممکنه مامانم.... اخه بعد کنکور بیان خواستگاریم بهتره منم چیزی قبول میشم مامانم راضی میشه

عزیزم دلیل نمیشه چون مامانت اجازه نمیده ازدواج کنید اون طلسم کرده باشه ولی اگه فکر میکنید واقعیت داره برید باطلش کنید..

اینم بگم که فکر کن طلسمی در کار نباشه و این آقا امیر دیگه خسته شده و داره بازیت میده یا میخواد تموم کنه روش نمیشه و میخواد با رفتاراش کاری کنه خودت بری یا اینکه میخواد فشار روت بیاره خانوادتو راضی کنی ..

پس به هرحال توهم یه مدت کاری به کارش نداشته باش التماس نکن سرد باش ببین چیکار میکنه چه رفتاری میکنه اونوقت میفهمی دقیقا علت رفتارش چیه..

اگه میگی بخاطر طلسمه که یه روز خوبه یه روز بد ، پس توی مدتی که بهش زنگ اینا نزنی وقتی روز خوبش باشه خودش میاد سراغت اگه دیدی نیومد بدون که دیگه قصدش جداییه

عزیزم دلیل نمیشه چون مامانت اجازه نمیده ازدواج کنید اون طلسم کرده باشه ولی اگه فکر میکنید واقعیت دار ...

میاد .. اگه کاری بهش نداشته باشم بعد از چند روز میاد ولی باز رابطمون مثل اول نیست برا همین خودم دوباره میگم خدافظ اخه تحمل دوریشو ندارم

برا اینکه خودش میاد میگم قصدش جدایی نیست اخه بلاکم نمیکنه خودش اگه پیام ندم بعد چند روز میاد 

گفت نمیتونم 

نمیدونیم کی طلسم کرده ولی نمیدونیم چجور باطلش کنیم 

امیر گفت یکیو گیر میارم باطلش کنه بار دارم این چند روز خودم میرم سراغش ولی دیگه نرفت