2777
2789
عنوان

نمیدونم چه تصمیمی بگیرم 🥺☹️

175 بازدید | 15 پست

سلام 

راستش من قرار بعد عید آزمایش بدم واسه عقد و ....

هنوز هم هیفده سالمه 

راستش این موضوع رو چند روز پیش با من مطرح کردن و من کلا تو دو روز مجبور به انتخاب شدم چون پسر خاله امِ و اینا خانواده ام فقط اونو قبول دارن و گفتن اگه با کس دیگه ای ازدواج کنی ما اصلا بهت کمک نمی‌کنیم تو زندگی 

و اینکه یه پسر دیگ هم هست که منو دوس داره با مامانمم حرفشو زده اما باید چهار سال صبر کنم تا نامزد کنیمو اینا مامانمم موافقت نکرد چون پسره غریبه اس 

و منم نمیدونم چیکار کنم یعنی تو انتخابم گیر کردم میشه راهنمایی کنید لطفاً

گر خدا داری ز غم آزاد شو،..از خیال بیش و کم آزاد شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خاله ام بیست یک سالشه و وقت ازدواجشه 

اونم بخاطر وام ازدواج 

منو خیلی وقته براش در نظر گرفتن اما تازه فهمیدم 

گر خدا داری ز غم آزاد شو،..از خیال بیش و کم آزاد شو

اصلا عجله نکن چه پسرخاله چه اونیکی کیس... 

صبر کن وعاقلانه تصمیم بگیر....

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

اصلا با اجبار ازدواج نکن که دودش فقط تو چشم خودت میره

مگه عصر حجره؟

خاله من ۶۴ سالشه میخواستن به زور شوهرش بدن، اون موقع ها که هیشکی رو حرف پدر مادرش حرف نمیزد اونم الکی گفته میرم سوزن میخورم خودمو میندازم تو رودخونه 😂😂🤣🤣

خانواده رو منصرف کرده

حالا نمیگم خاله من روشش درست بوده

ولی میگم الان اوضاع بهترم هست

به خانواده ت بگو من سنم کمه میخوام درس بخونم و اصلا آمادگی ازدواج ندارم و ازین حرفا کلی پیاز داغش رو زیاد کن

و تو این مدت فکر کن ببین دوست داری با کی ازدواج کنی

💍💕