2777
2789
عنوان

علائم بارداری 5روز مونده به موعدم

467 بازدید | 47 پست

5روز به موعدم مونده حالت تهوع معده درد شدید یبوست سرگیجه سردرد دوتا هم بیبی چک زدم هر دو خراب بودن دیگه بعدش نزدم امروزم رفتم دکتر گفت ممکنه باردار باشی  یه قرص معده درد داد ولی اصلا تاثیر نداره ولی گفتم فعلا ازمایش نمیدم موعدم گذشت بعد به نظرتون اینا علائم باردارین چند روز فکرم درگیره 

خودت حست میگه بارداری؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که باردار باشی من هفته ۱۱ هستم هنوز این علائم رو ندارم .نمیدونم کی میاد سراغم 

اره منم دقیقا هفته ۱۱ هستم هیچ علایمی جز کمر درد تیر کشید دلم ندارم😐جوریه شک میکنم باردارم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

منم همین علائم و داشتم درد معد تا ۱۵ هفته دست از سرم بر نمیداشت الانم ۲۸ هفته م بازم اسید معد دارم‌ . ایشالله ک بارداری 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من سینه هامم حساس شده شما اصلا علائم نداشتی 

من اون موقع که موعودم بود یه روز خیلی سرگیجه داشتم بعد همش حس پریدی داشتم خیلی لاغر شدم رنگ،روم پریده بود

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
اره منم دقیقا هفته ۱۱ هستم هیچ علایمی جز کمر درد تیر کشید دلم ندارم😐جوریه شک میکنم باردارم

خوشبحالت ک علائم نداری خیلیا بارداری راحتی دارن خیلی هام مثل منو اسی باید درد معد بکشیم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من اون موقع که موعودم بود یه روز خیلی سرگیجه داشتم بعد همش حس پریدی داشتم خیلی لاغر شدم رنگ،روم پرید ...

منم مامانمو شوهرم میگن رنگو روت پریده خیلی کم اشتها شدم

معده درد وحالت تهوع داغونم کرده هرروز بدتر میشم

برو پیش متخصص زنان دارو بهت میده یه زره قابل تحمل میشه