2777
2789
عنوان

چکار کردیم واقعا؟؟؟

375 بازدید | 20 پست

میشه بگین چه بلایی سر بچه هامون اومده که فکر میکنن غیرت یعنی برده ی مرد بودن و نه تنها دخترامون اینو بپذیرن بلکه عاشقش هم باشن؟

کجای راه رو اشتباه رفتیم که سیگار کشیدن و با تیغ روی دست و رگ خط کشیدن شده اسمش خاص و جذاب بودن؟

چطور آموزش و پرورش دادیم که سن رابطه ی دختر و پسر رسیده به دبستان؟

چکار کردیم که فرهنگ و هنرمون رسیده به امثال تتلوها و نجفی ها و خلسه ها و..؟

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابت؟هرکاری که بایدو نکردیم هر چیزی که غیرمهم بود اموزش داده شد هرچیزی که مهم بود فراموش شد..به همین سادگی

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

چون همش گفتیم نکن،نرو،تجربه نکن

چون الگوی درست ندارن

چون ....بیشتر از مراکز فرهنگی آموزشیه

چون بحث آموزش کمترین اهمیتی برای هیچ کس نداره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اینا مسائلی نیست که تو یکی دو روز اتفاق افتاده باشه 

یک بذری بوده که کاشته شده و الان میوه شو ما داریم میچینیم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چون چهارتا کتاب نخوندیم

بی سوادیم عزیزم کاملا بی سواد و پرمدعا توی اکثر موضوعات مهمی که توی زندگیمون بهش نیاز داریم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

سر غیرت بچه های نسل جدید خداروشکر اینطوری نیستن و جلوی حرف زور می ایستن . اما روابط دختروپسر تو سن کم به نظرم به خاطر اینه که از بچگی دخترو پسر از هم جدا کردن و محدود کردن و این باعث شد بچه ها فکر کنن جنس مخالف چیز خاصیه

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!

باورتون میشه یبار تو پارک بازی سه تا بچه دبستانی نگاه میکردم دوتاشون نقش زنو شوهر داشتن همو بغل میکردن میرفتن خرید و... یکیشون نقش مزاحمی داشت که از اونی ک نقش زن داشت خوشش اومده بعد یهو شروع کردن جیغ کشیدن همو زدن ماماناشون رفتن جداشون کنن گفتن بازی میکنیم نگو تو بازی شوهره فهمیده و دعوا شده🙄🫥

باورتون میشه یبار تو پارک بازی سه تا بچه دبستانی نگاه میکردم دوتاشون نقش زنو شوهر داشتن همو بغل میکر ...

یا خود خدا

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده