2777
2789
عنوان

چکار کردیم واقعا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 20 پست
اینا مسائلی نیست که تو یکی دو روز اتفاق افتاده باشه  یک بذری بوده که کاشته شده و الان میوه شو ...

خیلیاشم از حانواده نشات میگیره

به دختر اجازه ی هیچ کاری نمیدن

بعد دختره تا فرصت پیدا میکنه از خودش درمیاد

یکیو میشناختم میگفت ابدا تو خونه ی ماکسی قلیون نمیکشه

پسرشو تو پارک دیدم با یه قلیون و چندتا جوون بی سروپا

خب چرا اجازه ندم بچم پیش خودم تجربه کنه که فردا تو جمع اونا ده تاچیزه تازه هم یادبگیره

دیدی فنرو هرچقدر بیشار جمع کنی بافشار بیشتری میپره

بچه هم همینه تا حدودی که بهش آسیب جدی نخوره باید تجربه کنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من یه چندتا عکس از کتاباشون دیدم کودک همسری رو علنا داشتن ترویج میکردن

وقتی کتابای درسی همچین محتوایی داره دیگه فاتحه خونده ست

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا قشنگ جلو خودم داشتن بازی میکردن دخترخواهرشوهرم پایه سومه برگشته میگ زندایی ما زنگ تفریحا دربار ...

واقعا آدم مات و مبهوت میشه

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
خیلیاشم از حانواده نشات میگیره به دختر اجازه ی هیچ کاری نمیدن بعد دختره تا فرصت پیدا میکنه از خودش ...

ببین ، قرار نیست چون بچه یک روزی نره سمت قلیون یا مواد براش فراهم کنیم ! 

اینطور بچه ها کم پیدا میشن . 

ولی تنها خانواده نیست. مدرسه ، فضای مجازی ، جامعه ، همه ی اینا دست به دست هم میدن که این بچه روی خواسته ی غیر معقولش پافشاری کنه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

به نظرم به خاطر اینکه بچه ها بدون مراقبت همه چی میدونن! چیزایی که به درد سنشون نمیخوره...

اینترنت هیچ محدودیتی نداره..

اینستا، یوتیوب، روبیکا حتی!

بچه ظهر تا شب نشسته تو خونه بدون اینکه تفریح درستی داشته باشه سرش تو گوشیه.

دختر نوجوون(منِ قدیم👩‍🦯) میشینه رمانای تلگرامی چرت و پرت میخونه! که البته تو روبیکا هم دیدم...

پسرخالم ۱۰ سالشه یوتیوب میبینه. یه فحشا و جوکای بی ادبی تعریف میکنه😑

تربیت خانواده از بچگی خیلیی مهمه.. مدرسه که فقط شده جمع و ضرب و تقسیم..

بچه ها باید سرگرمی مفید داشته باشن. تحرک داشته باشن.

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113