2777
2789
عنوان

مانتو کتی خریدم گشاده بدم میاد 😣

1611 بازدید | 30 پست

نمیدونم خیاط میتونه تنگش کنه حالت مزون دوزه میترسم خراب کنه اگه از پشتش دوتا ساسون بگم بزنه بد میشه؟اگه راهکاری دارین ممنون میشم بگین از بغل هم نمیشه تنگ کرد دوختش فرق داره ساده نیست

وای اصلا مانتویی که فیت تنم باشه پیدا نکردم ۹۹ درصد کتیا گشاد بود دیگه مجبوری خریدم😞

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بزار

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مگه پرو نکردی

چرا ولی بچه اذیت میکرد نتونستم بیشتر بگردم مجبوری خریدم 

اره میتونه تنگ ترش کنه ببر یه خیاط خوب

ولی اگه بهت میاد بذارباشه الان که همه لباسا گشاده

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

مگه چندکیلویی ک کتی سایزت نیس،اتفاقا من دنبال مانتویی بودم ک گشاد باشه لاغریم دیده نشه ولی یه کتی گر ...

لاغر نیستم نرمالم ولی این مدلش گشاده