2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 118 پست

اسی به حست ایمان پیدا کردم به خدا هرچی گفتی درموردم راست بود

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالگی ازدواج میکنم؟ از اسمشو شغلش چی حس میکنی  مرسی گلی که جوابمو دادی

زنبوری اینو حدس میزنی گلم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
منم مثل توام،😃😃😃 حس خوبی داره یکم فرار میکنه،دوستت داره

شما درمورد ازدواجم چی حس میکنید با کیه نحوه اشناییمون چجوریه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
زنبوری اینو حدس میزنی گلم

نمیدونم الان چند سالته ولی حس میکنم ۱۹ سالگی ازدواج کنی مطمئن نیستم اینو بخوام قطعی بهت بگم اما شغلش آزاده پسره خوبیه اما زود عصبی میشه زبونش تنده  

نمیدونم الان چند سالته ولی حس میکنم ۱۹ سالگی ازدواج کنی مطمئن نیستم اینو بخوام قطعی بهت بگم اما شغلش ...

مرسی گلم 

کجا اشنا میشیم؟بعد گفتی ممکنه بهم معرفی بشیم مثلا از طرف کی معرفی میشیم؟

همشهریمه؟

اسی یکی تو دلمه ولی از عشق اون نسبت به خودم خبر ندارم اونو فراموش کنم یا دلم روشن باشه بهش.

مرسی گلم  کجا اشنا میشیم؟بعد گفتی ممکنه بهم معرفی بشیم مثلا از طرف کی معرفی میشیم؟ همشهریمه؟ ...

من نمیخوام دروغ بگم بقیه سوالات هرچی فک میکنم نمیتونم حدس بزنم اما اونی ک تو عشقته باهم ارتباط خواهید داشت اما نمیرسین بهم آینده ای ندارین اگه دنبال رابطه آینده داری که بیخیال اینی ک تو دلته بشو اما واست فرقی نداره اره بهم میرسین اما رابطتون به یکسال نمیکشه

من نمیخوام دروغ بگم بقیه سوالات هرچی فک میکنم نمیتونم حدس بزنم اما اونی ک تو عشقته باهم ارتباط خواهی ...

مرسی عزیزم❤❤