2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 118 پست
شما الانم خواهان داری،ولی حس میکنم به یکی فکر میکنی،درسال آینده روزهای خوبی برات حس میکنم

من خودم همیشه واسع بقیه حدس میزنم درست درمیاد اما واسه خودم نمیتونم بگم چون شناخت کامل رو خودم دارم نمیتونم واسه خودم حدس بزنم شما میتونی بگی امیر الان راجبم چه فکری داره عزیز دلم؟

وای پس درست حدس زدم دختررو اما مطمئن باش پسره آدمی نیست که بکه یعنی تو پیامم بدی به کسی نمیگه از این ...

قطعا درموردم بد گفته خواهرشم دوستمه اونم میدونم درمورد من بد گفته

حالا کلا حست میگه بهم میرسیم؟اگه اینو فراموش کنم کیس بهتری برام هست؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار رفتم خورد شدم،حست میگه اینسری برم جواب میگیرم؟؟

گفتم که سرد رفتار میکنه اما ی چراغ سبزه این کار مجبوری خودت کوچیک کنی واسش چون اون خودش پا پیش نمیزاره:) اما آشتی کردین مثل قدیم رفتار نکن باهاش به هیچ وجه

قطعا درموردم بد گفته خواهرشم دوستمه اونم میدونم درمورد من بد گفته حالا کلا حست میگه بهم میرسیم؟اگه ...

کیس بهتر که برات هست اما نه به زودی اما تو سال جدید رل نمیزنین اما رابطتون باهم حیلی صمیمی میشه این دختره ام کنار کشیده میشه و از حسادت دق میکنه و سعی میکنه موش بدوئنه تو رابطتون ک خیلی ام موفق نمیشه اما اره ته تهش حسم میگه میرسین اما طول میکشه رابطتون عاشقانه بشه بهش محبت زیاد بکن زبون باز باش جلوش 

کیس بهتر که برات هست اما نه به زودی اما تو سال جدید رل نمیزنین اما رابطتون باهم حیلی صمیمی میشه این ...

مرسی عزیزم که وقتتون گذاشتی جوابمو دادی😘😘

واسه عید میبینمش؟چه رفتاری داشته باشم؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
مهربون،کاری،مغرور،و قد بلند،

ویژگی های کراشمو میشه حدس بزنی؟

بهم میرسیم؟کی؟

مرسی عزیزم که وقتتون گذاشتی جوابمو دادی😘😘 واسه عید میبینمش؟چه رفتاری داشته باشم؟

صد در صد میبینی 

ببین من حس میکنم تو دختری هستی که تو جمای شلوغ خانوادگی مظلوم ی گوشه میشینی سرت تو لاک خودته درسته حدسم یا نه؟ 

سعی کن نزدیک بهش بشینی سر صحبت وا کنی خوش برخورد باشی و اصلا خجالت نکشی ارتباط چشمی داشته باش و همیشه لبخند رو صورتت باشه جلوش از لبخند منظورم اینه ک شاد باش فس ببینتت باهات حال نمیکنه

صد در صد میبینی  ببین من حس میکنم تو دختری هستی که تو جمای شلوغ خانوادگی مظلوم ی گوشه میشینی س ...

دقیقااااا درست حدس زدی

ولی ببین ما فامیل دوریم خیلی کم پیش میاد همو ببینیم شاید سال دوسه بار اونم برای چند دقیقه 

یعنی میاد خونه مون؟