2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما حس میکنم می‌بینید همو

ی مشاوره ازت بگیرم هرچی حس میکنی یا تجربه داری به عنوان ی خواهر بهم میگی🥺🙂❤

این پسره از لحاظ وضعیت مالی صفرههههه 

الان عاشقشم دلم قبولش داره اما مغزم نمیتونه قبولش کنه هیچ جوره 

هرچی فکر میکنم میبینم اینده ای نداریم. از هیچ لحاظ بهم نمیخوریم به نظرم اگه بیخیالش بشم موقعیت های بهتری پیش روم هست ی حسی بهم میگه رابطم با این شکل نمیگیره پایدار نیس.

حالا تو حست چی میگه؟وایسم به پاش یا به فکر یکی دیکه باشم؟

اگر یکی دیگع ی کیسع دیگع بیاد تو زندگیم خوشبخت میشم ازش میزی حس میکنی؟

زمان ازدواجم کیه؟چندسالگیه

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
ی مشاوره ازت بگیرم هرچی حس میکنی یا تجربه داری به عنوان ی خواهر بهم میگی🥺🙂❤ این پسره از لحاظ وضعی ...

زمان ازدواجت ن حیلی زوده نه خیلی دیر حسمم همونطور ک خودت گفتی میگه آینده نداری باهاش ازدواج کنی زندگیت سخته واست این سختی باعث میشه همون حسی ک بهش داری ازبین بره ب فکر طلاق میفتی اما خانوادت پشیمونت میکنن وای من اصلا حسم به اینی که میگی اصلااا خوب نیست خودش آدم ذات دار و خوبیه اما زندگی واسه تو سخت میشه اون زندگی ک تو آرزوهاته نمیشه این حسم بود اما ی نصیحت خواهرانه پول الویتت قرار بده همیشه واقعا میگم شاید بگن پول مهم نیست ی سریا اما حداقل بنظرم پول از همه چیز مهم تره شوهرت پولدار باشه سرت بلنده 

زمان ازدواجت ن حیلی زوده نه خیلی دیر حسمم همونطور ک خودت گفتی میگه آینده نداری باهاش ازدواج کنی زندگ ...

مرسی عزیزم ایشلا ارچی صلاحه واسم اتفاق بیفته

ممنونم که جوابمو دادی بهترین هارو واست ارزو دارم❤❤

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
همسرت وضع مالیش خیلی خوب نیست تو خودتم کمک خرج میشی دوتا فسقلی ام به دنیا میاری یکیش میتونم حدس بزنم ...

@زنبور۱۲۳ عزیزم من الان همسر دارم میشه لطفا زمان بارداری و مشخصات همسرم را حس کنی و بگی؟مرسی عزیزم