2777
2789
عنوان

ابلاغيه اجراي مهريه 😭

10234 بازدید | 72 پست

من چهار يا پنج اسفند رفتم دفتري كه عقدمون ثبت شده بود

مهريه ام اجرا گذاشتم ممنوع الخروجش كردم و مابقي كارها 

ولي هنوز هيچ پيامي نيومده كه بفهمم بدستشون رسيده يا نه 

خيلي طول ميكشه تا بفهمه و برسه دستش؟

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

باید ثنا داشته باشه یه چیزی باید داشته باشه بفهمه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ثنا داشته باشه یه چیزی باید داشته باشه بفهمه

ثنا رو شك ندارم كه داره بخاطر اينكه وام ازدواج ثبت نام كرديم ثنا ميخواست

تعجبم از اينه كه چرا هيچي نگفته خب اين يني به دستش نرسيده 

سامانه ثبت من هم كه ميرم اصلا چيزي دستگيرم نميشه

دادخواست دادی؟ شکایت کردی

رفتم دفتر ازدواجي كه عقدمون ثبت شده فقط مهريه رو گذاشتم اجرا همين و ممنوع الخروجي و توقيف اموال و حساب

البته هيچي هم نداره همرو زده به نام مادرش يا فروخته حساباشم خالي كرده

شاید براش مهم نیست اموالش رو توقیف کردی حساباش رو مسدود کردی؟ 

حتي سيم كارتشم توقيف كردم 

ولي داره پيام ميده ميگه مريض شدم سرما خوردم رفتارش عادي بود بنظرم به دستش نرسيده

ثنا رو شك ندارم كه داره بخاطر اينكه وام ازدواج ثبت نام كرديم ثنا ميخواست تعجبم از اينه كه چرا هيچي ...

صبر کن الان اسفند ماه سلدغه دادگاه تشکیل دیر میشه اسفند ماهولی با به وکیل مشورت کن ببین چند روزه دستش میریه بعضی وقتا بیست و سه روز طول میکشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
رفتم دفتر ازدواجي كه عقدمون ثبت شده فقط مهريه رو گذاشتم اجرا همين و ممنوع الخروجي و توقيف اموال و حس ...

شما باید بری دفتر قضایی اونجا شکایت کنی بعدشم بری دادگاه اینکه فایده نداره، ولی اگه چیزی بنامش نیست فایده نداره ی خانمه میگفت شوهرم چیزی نداره ماهی ی تومن باید قسطی بده که اونم نمیده 

صبر کن الان اسفند ماه سلدغه دادگاه تشکیل دیر میشه اسفند ماهولی با به وکیل مشورت کن ببین چند روزه دست ...

اره بخدا منم نشستم نشستم گذاشتم دم عيدي

مهر ميخواستم برم دنبال اينكار يكي از اقوام فوت شدن نشد

وكيل نگرفتم اين سر دفتره انقدر از خودش تعريف كرد گفتم بدم كارامو انجام بده خيلي قرص و محكم حرف ميزد گفت چون دختري و تو عقد راحت كارات انجام ميشه

ولي همه كارا رو ميسپاره خودم انجام بدم انگار من بلدم