2777
2789
عنوان

امروز ی خوبی در حق همسرِ نامزدم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6990 بازدید | 209 پست
خودش گفت دوست پسر  البته غریبه تر از دوست گسر هم بوده انگار چون هیچ ادرسی از اسی نداره اسی هم ...

دقیقا چه گناهی کرده که باید بهش خیانت بشه؟ 

چه گناهی کرده که ممکنه یه روز بی‌خبر از همه جا بیماری بگیره؟ 

چه گناهی کرده که شوهر هرزه اش حق اون بچه اشو خرج دیگران کنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ طرز حرف زدنه؟دورامو زدم یعنی چی؟خجالت بکش 

دقیقا چیکار کردی پس؟ اسی با خودت رو راست باش حداقل 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اگ خودشو به خواب میزنه که خاااک تو سر اون زن کنن... فاتحه اون زندگیو رسما باید خوند😒

منم کلن از کسایی که خودشون روبه خواب میزنن خوشم نمیاد ولی واقعا بعضیا رو نمیشه قضاوت کرد چاره ندارن میخوان یه جورایی غرور خودشون روحفظ کنن وشوهر شون رو پرو تر نکنن

از نظر خودم بهترین کارو کردم هر چند ک خودم داغون شدم

اسی شما واقعا نمیدونستی اون آقا  متاهله ؟؟

بخدا قصدم قضاوت نیست و فقط سواله 

رابطتتون در چه حد بود ؟؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

دقیقا چه گناهی کرده که باید بهش خیانت بشه؟  چه گناهی کرده که ممکنه یه روز بی‌خبر از همه جا بیم ...

من به اون خانم هم گفتم

مردی که زن باز باشه، اولین کسی که میفهمه زن خودشه نیاز به خبر دادن نیس 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اسی شما واقعا نمیدونستی اون آقا  متاهله ؟؟ بخدا قصدم قضاوت نیست و فقط سواله  رابطتتون در ...

ما یکسال همو می‌شناختیم بعد از یکسال رابطمونو شروع کردیم 

من علم غیب نداشتم بدونم زن داره 

وااای خدایا بابا بخدا بحث نداره یکم چشاتونو وا کنین ،  خیانت کصافته 

بعد ازدواج چه مرد چه زن حق ندارن از این غلطا بکنن ، اگرم کردن بتید آبروشون بره و تاوان بدن و مجازات شن ،...

این کجاش سخته؟

کجاش نامفهومه...

اون زن چه گناهی کرده که بقولللل بعضیا نباید بفهمه ، اصلا چجوری دلتون میاد بگین زنه نباید میفهمیده😫😩

من به اون خانم هم گفتم  مردی که زن باز باشه، اولین کسی که میفهمه زن خودشه نیاز به خبر دادن نیس ...

زمان دانشگاه یه دوستی داشتم که دنبال طلاق بود از شوهرش میگفت زمانی که فهمیدم شوهرم خیانت کرده حاضر بودم سرش قسم بخورم و اگه کسی جز برادرم این موضوع رو بهم میگفت دوتا چک هم بهش میزدم

خب ازدواج نکردی نمیدونی که طرف لحنش عوض میشه، زیر و بمش مشخص میشه چه برسه زنباز بودن 

بابا اینو هرکسی میدونی به والله

ولی بعضی مردا هستن اینقدر عوضین تا مدتها نمیشه فهمید خیانت کاره

یا خانما بعضا خیلی ساده هستن

استارتر میگه بهش پیام دادم   ، گفته شوهر من محاله خیانت کنه! 

و میدونمم خیلی سختشه زنش

ولی یه روزی میفهمید که؟ هرچی زودتر بهتر

الان اون به این فکر نمیکنه ک کی بهش گفته

به این فکر میکنه همسرش چقدر عوضی بوده

و یه تصمیمی میگیره

هرچقدر سخت ولی بازم معتقدم حقیقت تلخ بهتر از دروغ شیرینه

ما یکسال همو می‌شناختیم بعد از یکسال رابطمونو شروع کردیم  من علم غیب نداشتم بدونم زن داره  ...

نمیخوام قضاوتت کنم گلم 

ولی برام عجیبه ، تو این یکسال متوجه متاهل بودنش نشدی ؟ ازش شناسنامه نخواستی ؟؟

چی بگم والا ، بعضی مردها خیلی خوب نقش بازی میکنن ، شایدم متوجه نشدی

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

زمان دانشگاه یه دوستی داشتم که دنبال طلاق بود از شوهرش میگفت زمانی که فهمیدم شوهرم خیانت کرده حاضر ب ...

بعد یه بچه اوضاع فرق داره

وااای خدایا بابا بخدا بحث نداره یکم چشاتونو وا کنین ،  خیانت کصافته  بعد ازدواج چه مرد چه ...

علم غیب دارن که شاید شرایط'طلاق نداره ...گیریم شرایط'طلاق هم نباشه باید تو بی‌خبری باشه ازش'سو استفاده بشه بهش دروغ گفته بشه ...مثل یه مترسک سر جالیز'باهاش رفتار بشه ...برای این رفتارها اصلا زنه گناه نداره ...فقط'برا روشن شدن موضوع گناه داره