2777
2789
عنوان

امروز ی خوبی در حق همسرِ نامزدم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6990 بازدید | 209 پست
چت

کار خوبی کردی عزیزم 

اونایی که میگن اشتباه کردی خودشون تو اشتباهن 

منم اگه شوهرم با کسی بود بهم میومد میگفت دختره مدیونش میشدم چون چششممو روی واقعیت باز کرده  کسی که متاهله  نباید سمت کسی بره و باید متعهد باشه هر چند اون دختر بهش گیر داده باشه 

حالا چه برسه به این که دوتا دوتا داره 

مگه شهر هرته اخه هرکی خاست هر غلطی بکنه بعدم که دستش رو شد بره آبروی بقیه رو ببره  

خب اینا ک شعور ندارن 

ادم خیانتکار هیچی برای از دست دادن نداره

محتاط باشه بهتره برای ارامش خودش

حالا ک میگه بهش دسترسی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا داره میگه نامزد بودیم  دوما بلانسبت بلانسبت فرد تاپیک زننده شما به خودت نگیر  به فر ...

خودش گفت دوست پسر 

البته غریبه تر از دوست گسر هم بوده انگار چون هیچ ادرسی از اسی نداره اسی هم نمیدونسته متاهله 

دوستی خیابونی بوده دیگه تعارف که نداریم 

دوما اون مرد حیوان لجن، هرچیوتو میگی، زن بدبختش چه گناهی کرده؟! 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
دیگه چرا پی ام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهم میزدی باهاش

اتفاقا کار خیلی درستی کرده که بهش فهمونده که شریک زندگیش چه کاره هست ،به نظرت شما اگه خدایی نکرده جای زن اون خائن بودی دوست نداشتی که کسی بهت خبر بده؟

ما از اون مرد خیانت کار  دفاع نمیکنیم ، ما از زنی دفاع میکنیم که یع دختر ناشناس بهش پیام بده حواست به شوهرت باشه 

چقدر اون زن داغون میشه ، حالش بد میشه،  شاید شرایط طلاق نداشته باشه ، شاید نتونه اون مرد رو از زندگیش حذف کنه 

وای که دیگه اون زن آدم سابق نمیشه 

اسی واقعا کار بدی کردی ، برو دعا کن کارما بهت برنگردونه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

دیدم که ماه پشت ابر مونده و چقد دلم میخواست به زنش بگم ولی نشد 

عزیزم گاهی وقتا خود زن ها دوست دارن فکر کنن که شوهرشون خوبه وهمه چی آرومه وگرنه مگه میشه یه زن متوجه نشه  بعضیا خودشون روبه خواب میزنن

چرا آنقدر در مقابل فهمیدن یک موضوع مقاومت میکنید 

دوستان گل کار اسی ذاتا صحیح هست که به یک زن بخواد برسونه شوهرش چیکاره هست 

ولییییییی بحث اینه اسی خواسته از طریق زن طرف حرصش رو خالی کنه 

این بحث نیت هست 

من حس خوبی از کار اسی نگرفتم واقعا 

تفکیک این موضوع چیز سختی نیست اینطوری به هم می‌پیچید 

خودش گفت دوست پسر  البته غریبه تر از دوست گسر هم بوده انگار چون هیچ ادرسی از اسی نداره اسی هم ...

زنش چون گناهی نکرده باید بفهمه با چه لجنی زندگی میکنه که خودش بهترین تصمیم رو بگیره

بهتر از اینه ک خر فرض بشه و حتی بیماری های مقاربتی بگیره

عزیزم گاهی وقتا خود زن ها دوست دارن فکر کنن که شوهرشون خوبه وهمه چی آرومه وگرنه مگه میشه یه زن متوجه ...

اگ خودشو به خواب میزنه که خاااک تو سر اون زن کنن...

فاتحه اون زندگیو رسما باید خوند😒

چقدر بد حرف زدی..ادعا دین و ایمان هم داری..دختر لاس زن؟؟؟ خدایی زنی؟

فعلا که این شمایی داری منو قضاوت میکنی! 

کدوم حرفم به مرد شبیه بود؟ 

لاس زن هم میتونه زن باشه هم مرد واژه ی زن ستیزانه ای نیست

اگر استارتر میومد صادقانه میگفت انتقام گرفتم من مشکلی نداشتم ولی اینکه اسم انتقام و خنک شدن دلشو گذاشته خیرخواهی و لطف در حق اون زن رو نمیتونم هضم کنم

زنش چون گناهی نکرده باید بفهمه با چه لجنی زندگی میکنه که خودش بهترین تصمیم رو بگیره بهتر از اینه ک ...

اون خودش میفهمه کیه که نفهمه؟! 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اونایی که میان میگن کار خوبی نکردی خودشون فک کنم اگه شوهرشون خیانت کنه باز زندگی میکنن یا خودشون ریگ ...

چقدر راحت به ادمها توهین میکنید 

شاید واقعا اون زن شرایط جدایی نداشته باشه ، باور کنید هنوز هستن خانواده هایی که ترجیح میدن دخترشون به دست داماد کشته بشه ولی جدا نشه 

اگه اون زن تو همچین شرایطی باشه باید چیکار کنه ؟؟

این کار اسی انتقام بوده و نه خیر خواهی 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ