2777
2789
عنوان

امروز ی خوبی در حق همسرِ نامزدم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6990 بازدید | 209 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش به جای اینکه حال اون زن رو خراب کنی 

یه مدت رو اعصاب اون مرد راه میرفتی و میترسوندیش که به خانمش میگی

تا دیگه ازاین غلطا نکنه 

ولی چون بچه دارن 

اون خانم خیلیییییی گناه داره که یه خبر اینجوری بشنوه 

داغونش کردی 

من مگه کار اون اقارو تایید کردم؟من میگم این خانم وظیفش کات کردن بوده و تمام بقیشو دیگه میسپرد به خدا ...

خدا خودس ک‌رسوا نمیکنه ی خائن رو میسپره ب بنده هاش . اسی هم رسوا کرد یه مرد خائن‌رو 

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
اگه ریشه های زندگی من تا این حد پوسیده باشه من خودم زودتر میفهمم نیاز نیس یه دختر لاس زن بهم پیام بد ...

چقدر بد حرف زدی..ادعا دین و ایمان هم داری..دختر لاس زن؟؟؟ خدایی زنی؟

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

اونایی که میان میگن کار خوبی نکردی خودشون فک کنم اگه شوهرشون خیانت کنه باز زندگی میکنن یا خودشون ریگی به کفش دارن!!!!! 

اتفاقا کار خوبی کردی چون هم احساسات تو هم زنشو به بازی گرفته و هر اشتباه  و  غلط کردنی یه تاوانی داره!

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...
میتونست دوست پسر نگیره ندیده و نشناخته

اولا داره میگه نامزد بودیم 

دوما بلانسبت بلانسبت فرد تاپیک زننده شما به خودت نگیر 

به فرض یه زن خراب اینکارو بکنه 

شوهرت اگه درسته و حسابیه چرا میلغزه؟؟ چرا به مرداتون اجازه هر غلط کردنی رو میدین؟ چون مردن؟! یکم برای خودتون ارزش قائل باشین ، داستان هرچی بوده طرف هرکی بوده خیانت خیانته کسی که برای خودش ارزش قائله خودشو از یه ادم خائن جدا میکنه تا اینکه بگه حتما من کم بودم که رفت سراغ بقیه یا بیخودی بندازش گردن زنای دیگه ... 

واقعا نمیتونم درک کنم چون مردی که عاشق خانوادشه زیبا ترین زنم که بیاد تو زندگیش نمیلغزه و وفا دار میمونه . اگه خیانت دیدین مقصر نه شمایین نه کس دیگ مقصر کسیه که تو برگه به شما تعهد داده همچنین تعهد قلبی و احساسی داده و به عهدش وفا نکرده . 

اگه انقدر راحت خیانتو توجیح میکنید پس چرا ازدواج میکنید همون دوسدختر دوسپسر بمونید و بهم خیانت کنین و بندازین گردن بقیه دختر پسرایی که روحشون خبر نداره شما متعهدید به کس دیگه یا نه .

وقتی بره دانشگاش یا محل کارش یا.... ابروشو ببره خانوادش چکار میتونن بکنن؟ 

مگه شهر هرته اخه هرکی خاست هر غلطی بکنه بعدم که دستش رو شد بره آبروی بقیه رو ببره  

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(

اینایی که میگن کاش نمیگفتی شاید اون آقا توبه کرده بود واقعا میگین یا شوخی می‌کنید🤣🤣 عزیزان مردی که میره با یکی دیگه به اسم مجرد دوست میشه و اینقدر خبره هست که راحت لاپوشونی میکنه کاملا مشخصه بار اولش نیست بلکه همزمان با چند نفر دوسته و آدم با خدایی هم نیست که توبه کنه و این حرفا 😆 تو اطرافم چند نفر هستن که خانواده شون رو اسمشون قسم میخورن . من نمیدونم کار اسی درست بوده یا غلط واقعا دو راهی سختیه اما حقیقت تلخ بهتر از دروغ شیرین هست .

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻