2777
2789
عنوان

امروز ی خوبی در حق همسرِ نامزدم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6990 بازدید | 209 پست
به هر به این خانوم هم قول قرار هایی داده شده و بهش دروغ گفتن و از لحاظ روحی بهش اسیب رسیده این خانوم ...

بهش آسیب رسیده با اون آقا طرفه نه زنش

بعدشم خواسته انتقام بگیره لااقل اسم خیرخواهی روش نذاره

اگه ریشه های زندگی من تا این حد پوسیده باشه من خودم زودتر میفهمم نیاز نیس یه دختر لاس زن بهم پیام بد ...

از کجا میدونین استارتر یک دختر لاس زن بوده؟ 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ریشه های زندگی من تا این حد پوسیده باشه من خودم زودتر میفهمم نیاز نیس یه دختر لاس زن بهم پیام بد ...

چقدر راحت برچسب میزنی به دیگران

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
همه مث هم نیستن این خانم سر پیازه یا ته پیاز؟

فریبش داده، با احساساتش بازی کرده. هم سر پیازه هم ته پیاز. آدمایی مثل شما باعث میشین مردا هر غلطی که دلشون میخواد بکنن 

از کجا میدونین استارتر یک دختر لاس زن بوده؟ 

ندیده ونشناخته وارد رابطه شده

بعدشم اسم انتقام رو میذاره خیرخواهی 

من پست اولم کاملا مودبانه بود تحمل کوچکترین انتقادی رو هم نداره! 

خوبش میکنم وقتی مودبانه نظر دادم ظرفیت نداشت مجبورم اینطوری نظر بدم

من ندیدم استارتر چیز بدی بهت بگه فقط فکر کنم گفت امیدوارم شوهرت بهت خیانت نکنه این ک بد نیست دعاس 

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
فریبش داده، با احساساتش بازی کرده. هم سر پیازه هم ته پیاز. آدمایی مثل شما باعث میشین مردا هر غلطی که ...

هر کاری کرده با اون آقا طرفه

به زنش چه ربطی داره؟ 

انقدر جنم داشته باشه بره با خود اون آقا دعوا کنه