دوست پسرم بود چند ماه باهم بودیم بمن نگفته بود ازدواج کرده ،خلاصه کات کرده بودیم و من دیروز عکسِ همسر و دخترش رو دیدم اصن شوک شدم ک خدا من چقد احمق بودم
ب زنش پیام دادم همه چیو گفتم گفتم بیشتر حواست ب شوهر دختر بازت باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره شایداون توبه میکرد و جبران میکرد این خانم یه کاری کرد اون خانم عذاب بکشه اگه خونوادش پشتش نباشن ...
تقاص دروغشو داد یعنی بعد بازی دادن یک دختر و خیانت همسرش ککشم نباید بگزه؟ اگه برعکس بود ی زن متاهل خودسو مجرد جا میزد و با پسرا میریخت روهمم همین نظرک داشتی؟
گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
شماوظیفت کات کردن بود بقیش دیگه کاراشتباهی بود کردی خودش میفهمید یه روز شاید اصلا شوهرش توبه میکرد جبران میکرد ولی اینجوری جبرانم کنه همیشه گوشه ی ذهن خانمش میمونه
به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
به هر به این خانوم هم قول قرار هایی داده شده و بهش دروغ گفتن و از لحاظ روحی بهش اسیب رسیده این خانوم که روحش خبر نداشته طرفش متاهله اگه خبر داشت طرف متاهله حق با شما بود