2777
2789
عنوان

اوایل رابطه چجوری بهتر بشناسمش

524 بازدید | 32 پست

بچه ها

من برای بار ۴ امه میرم دیت با همون نوع دوستم که خودتون میدونین 😅🙋🏻‍♂️

چجوری بهتر بشناسمش؟

چیا ازش بپرسم؟

به چیا دقت کنم؟

چه رفتارهایی؟

از تجربه هاتون بگید لطفاااا

مثلا اون اوایل چیا دیدید قبلا که بعدا مشکل ساز شده

یا ن خوب بوده

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساساتی و وابسته باشی نمیتونی مردو بشناسی همیشه باید جوری باشی که رفت گزینه بهتر برات هست ، مردا اس ...

خیلی دارم سعی میکنم هدایت کنم رابطه رو فعلا که احساسات نیاد وسط فعلا

اونم میگه ک عجله نداره ،اروم پیش بریم

ولی

بی تجربه ام

اون بهتر رفتارای منو هم دقت میکنه هم تحلیل

من نمیتونم

تا الان به نظرم ادم خوبی اومده

ولی همش ترس دارم

هم میترسم الان ی چیزی ازش میفهمم که اینم ادم بدیه

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 
تو این مدت چطور بود خوشت اومده ازش؟

خوب بود

اره خوشم اومده ازش

بچه ها

دوست ندارم اون پول همه چی رو حساب کنه هرجا میریم

بهش هم گفتم البته

به نظرتون به چ نسبت اینا منم خرج کنم؟

مردها مرموزترن 

حق 🥲🤌🏻

خب این اوایل هم کسی روی بد خودش رو نشون هم نمیده ک

بچه ها دوست ندارم اون پول همه چی رو حساب کنه هرجا میریم بهش هم گفتم البته به نظرتون به چ نسبت این ...

اگه برای ازدواج دوست شدین اون اگه برای ازردواج بخوادت اصلا نمیزاره خرج کنی عزیزم ،شماهم زیاد لارج باز ید نیار مردا حقوقشون بیشتر از زناس و زنی که خرح نداره ارج و احترام نداره 

زیاد اهل خرج نباشه نشانه خساسته.سر گوشش زیاد نجنبه.یا زیاد تو گوشی نباشه.به شمابی توجه باشه

مرسی عزیزم

خرج میکنه ولی کامل معلومه حسابشو داره

وقتی با همیم اصلاااا سرش تو گوشی نیست

سرگوشس نجنبه رو زیاد مطمئن نیستم 🤦🏻‍♀️

دقیقا . والا چی بگم همینکه ملتاد نباسه و گوشیش زنگ مشکوک نخوره و بتونه زندگی رو بچرخونه به نظرم خوبه ...

اره

درست میگی

ولی من کلا ترسوام یکم