دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم ۔ شما بعد کاشت ابروتون ریزش داشت؟ بعدش دراومد ؟ مٹل ھمون روز اول کاشت زیبا بود؟ در کل راض ...
به ریزش داره اصلا اصلا مثل روز اول و عکس های اینستا در نمیاد یک پنجم کاشت درمیاد نود درصد اونایی ک کاشتن ناراصین بماند درد وحشتناکش من اگر برگردمب قبل هرگز این کارو نمیکنم اصلا عین ابرو عادی نمیشه و همه میفهمن و اینکه با هیچ موادی نمیخابه حتی بهترین ژل ابرو ونیا باز میپره کاری نمونده من ن رده باشم
سلام گلم راستش برا منم قرینه نیست اعصابم بهم ریخته حالا یه هفته دیگه میرم پیشش ولی چه فایده فکر نکنم ...
عزیزم منم کاشتم ابروهام قرینه نیس یکیش پهن تر شده ،مال شما خوب شد؟
خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات میکنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
سلام گلم راستش برا منم قرینه نیست اعصابم بهم ریخته حالا یه هفته دیگه میرم پیشش ولی چه فایده فکر نکنم ...
آخرش چیشد قرینه شد یا نه
خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات میکنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓