2777
2789
مبارکتون باشه ، ببخشید نحوه خوابیدن رو میگید من خواب خیلی واسم مهمه و اینکه دردش چجوریه ، کجا رفتید ...

سلام عزیزم خوب هستین... خیلی ممنونم برای شنا هم دیشاپیش مبارک باشه

موقع خواب سر باید از بدن بالاتر باشه من دوتا بالش میذارم. حواست باشه صورتت به بالش کشیده نشه 

اسی عزیز الان در چه حالی بهتری ، از درد و ایناش میگی

پشت سر اذیت میکنه مخصوصا موقع خواب چند روز بگذره بهتر میشه ابرو خودش درد نداره ولی بعد چند روز همش میخاره آدم کلافه میشه قرص ها رو سر وقت بخوری بهتر میشه موقع کاشت هم با آمادگی ذهنی برو و صبور باش چندین تزریق به پشت سر میکنن باید تحمل کنی بعدش بی حس میشه حتما صبحانه کامل بخور اونجا ضعف نکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی جان منم احساس شما رو دارم حس میکنم قرینه نیست البته من شب اول بد خوابیدم چند تا دم ابرو کند ...

سلام گلم راستش برا منم قرینه نیست اعصابم بهم ریخته حالا یه هفته دیگه میرم پیشش ولی چه فایده فکر نکنم ترمیم کنن بعدشم من دیگه جون ندارم سرم دوباره بخیه بخوره

ن اصلا برا رشد نکرده ،دکترک میگفت تواین چهارده روز خیلی رشد میکنه خیلی زشت میشه ب حرف کسی گوش ندی دس ...

سلام عزیزم رفتی پیش دکتر برات قیچی کنه؟ چطور شده راضی هستی؟

سلام عزیزم خوب هستین... خیلی ممنونم برای شنا هم دیشاپیش مبارک باشه موقع خواب سر باید از بدن بالاتر ...

ممنونم بابت توضیحات خوبت ، ببخشید ازبالشت یو استفاده کردید؟

ن اصلا برا رشد نکرده ،دکترک میگفت تواین چهارده روز خیلی رشد میکنه خیلی زشت میشه ب حرف کسی گوش ندی دس ...

من تو حموم متاسفانه به ابروهام برس زدم متاسفانه از اون روز احساس میکنم تار موها به هم چسبیده و پهنای ابروم کمتر شده واقعا نمیدونم چیکار کنم...

شما پماد به خود ابرو میزدی یا بالای ابرو؟