2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه شنبه اون هفته کاشتم ۷روزه حمام هرروز میرم سرم با شامپو بچه میشورم فقط سرم عقب میگیرم که با&nb ...

چه خوپ ومرتب ابروهات من فکر کردم خیلی وقته کاشتی من هشت روزه کاشتم هنوزی کمی کبودی دارم شما کبودی داری؟و اینکه چقد هزینه کردی؟

سلام عزیزم رفتی پیش دکتر برات قیچی کنه؟ چطور شده راضی هستی؟

سلام عزیزم اره رفتم کارخاصی نکرد با برس ابروموسمت بالاشونه کرد واون خیلی بلنداشو چید ،اومدم خونه خودم کوتاه کردم

من تو حموم متاسفانه به ابروهام برس زدم متاسفانه از اون روز احساس میکنم تار موها به هم چسبیده و پهنای ...

نگران نباش منم دکترگفت باید بعد ۸ روز ازکاشت برس بزنی تاشوره ها وزخمهاش بره وگرنه بدمیشه منم زدم اوکی بود پمادوپشت دستم ماساژ میدادم ک اب شه بعد بانوک انگشتم یواش رو ابروم میزاشتم